Ücretsiz Starfield DLSS Modu Yayınlandı

DLSS yoksa verelim abi?

Ücretsiz Starfield DLSS modu yayınlandı. Eğer NVIDIA ekran kartı kullanıcısıysanız, modları indirerek DLSS teknolojisini kullanmaya başlayabilirsiniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Starfield Mod Üreticileri İçin Bir Cennet Olacak


AMD ile Bethesda Softworks arasında imzalanan özel bir anlaşmaya bağlı olarak FSR teknolojisini destekler şekilde satışa sunulacağı ve DLSS 2.0 ve 3.0 ile XeSS teknolojilerinden yoksun olacağı söylenmişti. Ne var ki mod üreticileri olduğu sürece çoğu şey imkansız değildir. Aynı haberimizde yer vereceğimiz DLSS modu gibi.

Ücretsiz Starfield DLSS Modu

LukeFZ tarafından geliştirilen ve PureDark tarafından geliştirilip de DRM olan modun aksine tamamıyla ücretsiz ve buradan indirebilirsiniz. Her ne kadar modun Frame Generation kısmı için RTX 40 gerekiyorsa da, geri kalan kısım için DLSS destekleyen herhangi bir GeForce RTX ekran kartı işinizi görecek.

Modun kötü yanı ise oyun içi menü içermiyor oluşu. Haliyle oyunun kurulu olduğu klasördeki config.json dosyasını düzenlemeniz gerekiyor. Bununla birlikte, anlık olarak herhangi bir DLSS 3 ayarlaması yapamıyorsunuz.

Kurulum:

Eğer FSRBridge halihazırda yüklüyse:

Türkçe Starfield Kampanyası Rüzgarı Tam Anlamıyla Arkasına Aldı

Öte yandan, FSR teknolojisinin DLSS veya XeSS ile değiştirildiği bir başka modu da buradan indirebilirsiniz. Ne var ki kurulum için, DLSS modunu açıp kapatabileceğiniz ek bir mod daha indirmeniz gerekecek.

Son verdiğimiz adrese tıkladığınızda, DLSS, FSR ve XeSS için ayrı ayrı indirme bağlantılarının olduğunu göreceksiniz. GeForce RTX 40 serisi bir ekran kartınız var ise DLSS 3 üstü modları kullanabilecek iken, aksi durumda DLSS 2 sürümlerinden birisini indirmeniz lazım.

Kurum için, indirdiğiniz tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre atın. İşlem tamamlandıktan sonra, oyuna girin ve ana menüde iken ‘end’ tuşuna basarak bir arayüz açıyorsunuz. Ayarlar kısmından FSR özelliğini açmayı unutmayın.

Exit mobile version