Survivor The Witcher 3 Müzikleri Kullanarak İzleyenleri Şaşırttı

Yoksa bu sene Survivor yarışması Dominik Adaları’nda değil de Skellige Adaları’nda mı çekilecek?

Hem kitaplarıyla hem oyunlarıyla bizi büyüleyen Witcher serisi son olarak, ilk kitabı Son Dilek’den uyarlanan ve patron koltuğunda Netflix’in oturmuş olduğu ‘The Witcher’ dizisiyle beğenimize sunulmuştu. Bu sefer Survivor, The Witcher 3 müzikleri ile buluştu. TV8’in çok izlenen yarışmasında, oyunun beğenilen müziklerine yer verildi.

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen bir şekilde kendini hatırlatan Witcher evreni bu sefer hiç beklenmedik bir şekilde karşımıza çıktı. Türk televizyonlarında severek izlenen ‘Survivor Ünlüler – Gönüllüler’ tanıtımında kullanılan müzikler, hem bizleri çok şaşırttı hem de küçük bir tebessüm etmemize neden oldu. Gelin ayrıntılara geçelim.

Survivor 2020 Ünlüler Takımı tanıtım videosu, 8 Şubat tarihinde ‘Survivor Türkiye’ adlı YouTube kanalından yüklenmişti. O video takip eden 2 gün içerisinde 3.000.000 görüntülenmeyi aşarak, ‘Türkiye Trend Videolar’ listesinde en tepeye yerleşti.


İlginizi çekebilir: The Witcher kitaplarının yazarı dizi ve oyunlar hakkında konuştu


Benim de gözüme trendlere yerleşmesiyle çarpan bu video, tıklar tıklamaz kulağıma inanılmaz tanıdık bir melodiyi dinletti. Melodi tabi ki biz Witcher sevenlerin çok iyi bildiği ve sevdiği Witcher 3: Wild Hunt oyununda, girdiğimiz çatışmaların büyük çoğunluğunda kulağımızı okşayan ‘’Marcin Przybyłowicz – The Trail’’ parçasına aitti.

Normalde yarısına kadar izleyip kapatacağım bir videoyu sırf o melodik sekanslar yüzünden tekrar tekrar izlememe sebep olan video editörünü şarkı seçimi için kutluyorum. Böylece Survior The Witcher 3 müzikleri ile bir şekilde birleştirilmiş oldu.

Survivor The Witcher 3 müzikleri arasından hangisini seçti?

Belli mi olur, bakarsınız bu sene televizyonlarda da yayınlandığı esnada birçok buna benzer parçalardan kesitler duyabiliriz. Bahsedilen videoyu merak ediyorsanız hemen alttaki bağlantıdan anında izleyebilir ve bu 2 dakikalık keyfi yaşayabilirsiniz.


Dinleyebilirsiniz: The Witcher 3: Wild Hunt Soundtrack albümü


 

Exit mobile version