Mustafa Cengiz PUBG Mağduru Oldu

Galatasaray Başkanı'ndan serzeniş geldi.

Galatasaray Spor Klubü Başkanı Mustafa Cengiz‘i oyuncular olarak çok iyi tanımaya başladık. Bundan önce yaptığımız ”Oyun Oynayan Ünlüler” listemizde de adı geçen Mustafa Cengiz, şimdi de PUBG ile kafayı bozmuş durumda. Mustafa Cengiz PUBG ilişkisinin ayrıntılarına, videodan ve yazımızın devamından göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Oyun Oynayan Ünlüler ve Oynadıkları Oyunlar


Mustafa Cengiz PUBG ile Ne Sorun Yaşıyor?

Videoda da gördüğünüz gibi Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, PUBG’de çabuk ölmekten şikayetçi. Kendisi videoda aynı zamanda, eskiden uzun saatler oynadığı World of Warcraft ve The Elder Scrolls: Online’dan da bahsederek oyuncu kimliğini ön plana koyuyor.

world of warcraft classic

Geçmişte Mustafa Cengiz, e-Spor ile ilgili gelen bir soruya verdiği cevapta;

”E-Spor ile ilgilenin” dediler yönetime geldiğimde. Ben önce bir gülümsedim. ‘World of Warcraft’ oyununda 84 seviye ilerledim. Bir zaman sonra bıkıp bıraktım tabii. Şimdi ise ‘Elder Scrolls Online’ oynuyorum. Fena da gitmiyorum. ‘League of Legends’ var ama ona pek girmedim”

açıklamasını yaparak biz oyuncuları içten içe mutlu etmişti. Sonuç olarak bu tip makam sahiplerinin böyle oyunları dile getirmesi, oyun sektörünün büyüklüğünü daha da ortaya koyuyor.

 


İlginizi Çekebilir: Oyunlar Bağımlılık Yapar mı? Neden Oyun Oynuyoruz?


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version