Yeni The Division: Heartland Modları Ortaya Çıktı

Ubisoft Forward'da yeni bir duyuru ile karşılaşabiliriz...

Rebs Gaming tarafından sızdırılan bilgiler ile yeni The Division: Heartland modları ortaya çıktı. Doğrudan Ubisoft Store üzerinden gelen bu bilgiler ile bahsi geçen oyun modları hakkında fikir sahibi olabiliyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Division için Battle Royale Oyunu Gelebilir


Bizleri küçük bir Orta Amerika kasabasına götürecek olan The Division: Heartland, 2021 yılının Mayıs ayı içerisinde duyurulmuştu. PC, Bulut oyun sistemi ve konsollar için geliştirilmekte olan ücretsiz oyun, The Division evrenine farklı bir perspektiften baktığımız bir deneyim sunacak.

Açık dünya oynanışın devam ettirileceği ve ücretsiz olacak oyunda, şu zamana kadar karşılaşacağınız en saldırgan ve tahmin edilemez salgın ile mücadeleye gireceksiniz. Mayıs ayı içerisinde düzenlenen kapalı beta testine katılımda bulunan kullanıcılar, PvE oynanan Expedition ve PvPvE oynanan Storm modları sızdırmışlardı. Her iki mod da oyuncuların, bir yandan çevreyi keşfe çıkarken, bir yandan da hayatta kalabilmek için mücadele etmek durumunda olacakları söylenmişti.

TheDivisionHeartland-scaled

Yeni The Division: Heartland Modları Detayları

Herhangi bir net çıkış tarihi olmasa da, Ekim ayı içerisinde yapılan duyuru ile 1 Nisan 2022 ile 31 Mart 2023 arasındaki bir zamanda çıkacağına işaret edilmişti. Cumartesi günü gerçekleşecek olan Ubisoft Forward sunumunda karşımıza çıkması beklenen ücretsiz oyun için yeni bilgiler gelmeye de devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Assassin’s Creed Mirage oyununu da sızdırmış olan Rebs Gaming, Twitter paylaşımı ile ilk günden iki oyun modunun olacağını sızdırdı.

Doğrudan Ubisofte Store listelemesi ile ortaya çıkan bu iki modun birisi Dark Zone tarzındaki Storm Operations olacak. PvEvP şeklinde gerçekleşecek ve kırk beş oyuncuya kadar desteğin sunulacağı takım tabanlı maçlarda, bir yandan ölümcül virüsten kurtulmaya çalışır iken bir yandan da Vultures adı verilen düşman bir grup ve Rogue ajanlar ile mücadele halinde olacaksınız.

Bir diğer mod ise PvE olarak oynayabileceğiniz Excursion Operations olacak. Detaylarına göre de diğer oyuncular ile birlik olup, görevleri tamamlayarak ve teçhizat toparlayarak savaş alanına karşı hazırlık yapmanız beklenecekmiş.

Rebs Gaming tarafından sızdırılan bilgilerde, ilk günden oyunda üç sınıfa ayrılmış altı ajan bulunacakmış. Tahmin edebileceğiniz üzere, her birinin farklı beceri ve yetenek setleri olacakmış.

The Division: Heartland her ne kadar ücretsiz indirilebilir olacaksa da, çıkışıyla birlikte oyun içi ödeme seçeneklerinin ağırlıkta olması bekleniyor. Bununla birlikte, alfa testine katılımda bulunmuş olan kişiler tarafından oyunun küçük çaplı bir Dark Zone gibi hissettirdiği söyleniyor.

Exit mobile version