Yeni Starfield Görüntüleri Sızdırıldı

Oyuna dair yeni yerler görebiliyoruz...

Yeni Starfield görüntüleri sızdırıldı. Geliştirilmesine devam edilen oyunun, herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda, bu yılın sonlarına doğru çıkması bekleniyor. Sızdırılan yeni ekran görüntüleri ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Star Wars Eclipse 2027’de Çıkabilir!


Uzay temalı rol yapma oyunu için yapılan çalışmalar, 2015 yılının sonlarından itibaren başlanmıştı. 2018 yılının ortalarıyla birlikte geliştirilme aşamasına başlanan Starfield, E3 2018 fuarında da duyurulmuştu. PC (Microsoft Store ve Steam) ve Xbox Series için geliştirilen oyun, 11 Kasım 2022 tarihinde satışa sunulacak.

Yeni Starfield Görüntüleri Ortaya Çıktı

Halihazırda oyuncuların ilgi odağı olmayı sürdüren oyun için yeni ekran görüntüleri sızdırıldı. Reddit üzerinden, Yes1SNo isimli kullanıcı tarafından sızdırılan görüntülerin 2018 yılındaki versiyona ait olduğu söyleniyor. Her ne kadar bundan dolayı nihai görsellik sunulmuyor olsa da, en azından yeni şeyler görme fırsatımız oluyor.

Starfield 2018 Görüntüleri 1

İnsanlığın en büyük gizemini keşfetmek için destansı bir yolculuğa çıkacağınız Starfield için yakın bir zaman önce Steam sayfası açılmıştı. Eğer oyunu şimdiden istek listenize almak isterseniz, buradan ulaşabilirsiniz.

Starfield Hakkında

2330 yılında geçen Starfield oyunun hikayesi, esasen yirmi yıl öncesine dayanıyor. United Colonies ve Freestar Collective isimli iki büyük grubun arasında bir savaş meydana geliyor. Bıçak sırtı bir dengenin yaşandığı durumda ise zoraki bir ateşkes kararı alınıyor. Dolayısıyla da savaşın yeniden patlak vermesi ufak bir kıvılcıma bakıyor. Oyunda paralı askerler, uzay korsanları ve fanatikler olmak üzere daha başka gruplar da var iken, bizim karakterimiz ise galaksinin gizemlerini ortaya çıkartmakla yükümlü olan Constellation örgütünün üyesi olacak.

Revizyondan geçirilmiş olan Creation Engine ile geliştirilmekte olan Starfield, gelişmiş animasyon ve sunum kalitesi, geliştirilmiş yapay zeka ve prosedüre bağlı içerik üretimi ile gelecek. Fallout 76’ya göre daha büyük harita ile gelecek. Ne var ki haritanın tamamıyla keşfedilir olup olmayacağı henüz açıklık kazanmış değil. The Elder Scrolls: Skyrim ile karşılaştırıldığında daha fazla diyalog içerecek ve yine tamamıyla modlanabilir olacağı da kesinlik kazanmış olan diğer bilgilerin arasında yer alıyor.

Exit mobile version