Yeni Starfield Geliştirici Günlüğü Videosu Yayınlandı

Birçok farklı konuya değiniliyor...

Yeni Starfield Geliştirici Günlüğü Videosu Yayınlandı

Yeni Starfield Geliştirici Günlüğü videosu yayınlandı. Oyun hakkında yeni oynanış mekanikleri ve çok daha fazlasının masaya yatırıldığı videoyu kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Starfield Steam Sayfası Açıldı


2330 yılında geçen Starfield oyunun hikayesi, esasen yirmi yıl öncesine dayanıyor. United Colonies ve Freestar Collective isimli iki büyük grubun arasında bir savaş meydana geliyor. Bıçak sırtı bir dengenin yaşandığı durumda ise zoraki bir ateşkes kararı alınıyor. Dolayısıyla da savaşın yeniden patlak vermesi ufak bir kıvılcıma bakıyor.

Oyunda paralı askerler, uzay korsanları ve fanatikler olmak üzere daha başka gruplar da var iken, bizim karakterimiz ise galaksinin gizemlerini ortaya çıkartmakla yükümlü olan Constellation örgütünün üyesi olacak.

Uzay temalı rol yapma oyunu olacak Starfield, E3 2018 fuarı sırasında duyurulmuştu. Microsoft ile ZeniMax Media arasındaki satın alım sonrasında PlayStation 5 için kullanıcıları ile buluşamayacağı söylenen oyun, PC (Microsoft Store ve Steam) ve Xbox Series için geliştiriliyor ve 11 Kasım 2022 tarihi itibarıyla satışa sunulacak. Elbette bir aksilik yaşanıp da ertelenmez ise.

Her ne kadar çıkış tarihine sekiz ay kalmış olsa da gizemini korumaya devam eden Starfield için Bethesda Softworks, Yıldız Sahasına Doğru serisinin Gezginler için Birebir adı altındaki ikinci bölümünü yayınladı.

Yeni Starfield Geliştirici Günlüğü Videosu Detayları

Geliştirici ekipten Oyun Yönetmeni Todd Howard, Tasarım Yönetmeni Emil Pagliarulo, Baş Görev Tasarımcısı Will Shen ve Baş Sanatçı Istvan Pely katılımı ile hazırlanmış olan videoda, yeni nesil RYO tasarımı üzerine bir sohbet ediliyor. Bu sohbet sırasında, oyuncuları araştırmaya teşvik etmek için ne tür bir yolun takip edildiğine değinilir iken, seçim ve sonuç mekanikleri, eski Bethesda oyunlarındaki RYO mekaniklerinin ve aşama kaydetme sisteminin Starfield ile ne denli geliştirildiği ve çok daha fazlası hakkında da detaylı bilgiler sunuluyor.

Türkçe altyazılı olarak Yıldız Sahasına Doğru: Gezginler için Birebir videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Exit mobile version