Yeni Silent Hill Filmi İçin Çekimler Nisan’da Başlıyor

Silent Hill kasabasına temelli dönüş başladı...

Yeni Silent Hill filmi için çekimlere yakında başlanacak. Bununla birlikte hem James Sunderland hem de eşi Mary için oyuncular da seçilmiş. Kadroda şu an için iki tanıdık isim göreceğiz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Konami Yeni Silent Hill Oyunu Projelerine Açık


Yıllardan sonra yeni bir Silent Hill filmi geliyor. Ekim ayındaki Silent Hill Tranmission yayını sırasında duyurulan Return to Silent Hill, 2006 yılında vizyona giren ilk filmin de yönetmeni olan Christophe Gans tarafından yönetilecek ve ikinci oyundaki hikaye işlenecek.

Yeni Silent Hill Filmi, Nisan Ayında Çekilmeye Başlanacak

Deadline sitesinde yer alan habere göre, filmin çekimlerine önümüzdeki ay başlanacakmış. Oyundaki kasaba için esasen Los Angeles şehrindeki Toluca Lake semti seçilmiş olsa da, Return to Silent Hill için Almanya ve Doğu Avrupa bölgesi seçilmiş.

Filmin yönetmeni Christophe Gans aynı zamanda James Sunderland rolü için Jeremy Irvine (Savaş Atı, Geçmişin İzleri ve Treadstone) ve Mary Shepherd-Sunderland / Maria rolü için de Hannah Emily Anderson (Testere 8: Jigsaw Efsanesi ve X-Men: Karanlık Güç) ile anlaşıldığını, yayınlanan bir bildiri ile duyurdu.

“Return to Silent Hill, derinden sevip de birini kurtarmak için cehenneme gitmeye gönüllü olan bir kişi hakkında mitolojik aşk hikayesi. Harika yetenekler olan Jeremy Irvine ve Hannah Emily Anderson’ın bizi, Silent Hill hayranlarını hem memnun edeceğini hem de şaşırtacağını umduğum psikolojik korku dünyasında bu yolculuğa çıkartacakları için sevinçliyim.”

Silent-Hill

David Wulf ve Molly Hassell ile filmin üreticilerinden olan Victor Hadida ise, “Christophe ve ben, Konami’deki ortaklarımızla, onlar video oyununu güncellerler iken, bugünün sinema izleyicisi için bir versiyonunu yaratmak adına yakından çalışma yürütüyoruz. Simgesel canavarları göreceksiniz, ama yeni tasarımlar da olacak. Hiç şüphemiz yok ki yeni film ve Konami’nin güncellenmiş oyunu, seriyi gelecek yıllar için ileriye götürecek.” yorumunda bulundu.

Exit mobile version