Yeni Like a Dragon: Ishin! Fragmanı Yayınlandı

Yeni oyunu daha yakından tanıyoruz...

Yeni Like a Dragon Ishin! Fragmanı Yayınlandı

SEGA ve Ryu Ga Gotoku Studio tarafından, Tokyo Game Show 2022 sırasında yeni Like a Dragon: Ishin! fragmanı yayınlandı. Dövüş stillerinin, yeteneklerin, mini oyunların ve çok daha fazlasının gösterildiği fragman ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Like a Dragon 8 Duyuruldu, 2024’te Geliyor


Dün duyurulan üç Like a Dragon (eski adıyla Yakuza) oyunundan birisi de Like a Dragon: Ishin! olmuştu. Resmi duyuru State of Play yayınında yapılmıştı. Like a Dragon: Ishin!, esasen 2014 yılında Ryu ga Gotoku Ishin! adıyla PlayStation 3 ve PlayStation 4 için satışa sunulmuş ama ne yazık ki bu zamana kadar Japonya dışındaki hiçbir ülkede yayınlanmamıştı. Ancak artık dünyanın geri kalanındaki oyuncular ile de Unreal Engine 4 ile yenilenerek buluşmaya hazırlanıyor.

PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için duyurulan oyun, 21 Şubat 2023 tarihinde satışa sunulmaya hazırlanıyor. Tokyo Game Show 2022 fuarının da başlaması ile yeni bir fragman daha ortaya çıktı.

Yeni Like a Dragon: Ishin! Fragmanı, Oyun Özelliklerini Gösteriyor

Belirtilene göre oyunda, Brawl, Dance, Gun ve Sword olmak üzere dört farklı dövüş stili olacak. Bununla birlikte, Kazuma Kiryu ile benzerlik gösteren Sakamoto Ryoma farklı silahlar kullanarak da düşmanları bertaraf edebilecek. Kullanılan silahlar farklı şekillerde geliştirilebilecek. Aynı zamanda serideki diğer karakterlere atıfta bulunulacak, bir düşmanı tutup yere çarpmak gibi farklı yetenekler kullanabileceksiniz.

Fazlaca özelleştirme yapabileceğimiz Like a Dragon: Ishin! oyununda, yan hikaye, karaoke, balık tutma ve gibi farklı özellikler bulunacak iken Bakumatsu dönemine özel bitki kesme, Jan-ken-pon (taş-kağıt-makas), restoran işletme, geleneksel dans ve daha birçok aktivite de bizleri bekleyecekmiş.

Hikaye olarak Sakamoto Ryoma rolünde olacağınız ve akıl hocasının cinayetini araştırmak için Bakumatsu döneminde kurulan özel polis birliği Shinsengumi’ye katılacağınız Like a Dragon: Ishin! Için yayınlanan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Exit mobile version