Yeni Devil May Cry Animesi Geliyor

Serinin hakları 2018 yılında alınmıştı...

Yeni Devil May Cry Animesi Geliyor

Yeni Devil May Cry animesi, bugün Netflix tarafından gerçekleştirilen çevrimiçi DROP 01 etkinliği sırasında duyuruldu. Yayın tarihine ilişkin bir detay yok, ama açıklamaların heyecan verici olduğunu söylemek gerek.


İlginizi Çekebilir: Capcom Firması Oyun Fiyatları İçin Çok Ucuz Diyor


Yeni Devil May Cry Animesi Sonunda Geliyor

Etkinlik sırasında Capcom, Studio MIR ve Castlevania dizi sorumlusu Adi Shankar tarafından yolda olduğu teyit edilen yeni Devil May Cry animesi, 2007 yılındaki Shin Itagaki ve MadHouse Studios ortaklığında hazırlanan anime dizisinden farklı bir devamlılık ile karşımıza çıkacak.

Bir hatırlatma yapmak gerekirse Shankar, animenin haklarını 2018 yılında almış ve ilk sezonun da sekiz bölümden oluşacağını açıklamıştı. Bunlara ek olarak, çoklu-sezon yapısında bir hikaye planı var ve hayranların favorisi olan karakterler de dizi boyunca karşımıza çıkacaklarmış.

Duyuruya ilişkin olarak açıklamada bulunan Adi Shankar, “Netflix ve Capcom’un beni Devil May Cry serisine liderlik etmem için görevlendirmesinden onur duyuyorum. Alex Larsen ve ben bu karakterleri seviyoruz, biz hayran grubunun bir parçasıyız ve kendimiz için belirlediğimiz olağanüstü yüksek çıtayı aşmaya söz veriyoruz.”  dedi.

Devil May Cry Anime Konusu

Popüler Capcom oyununun bu anime uyarlamasında, meşum güçler insan ve şeytan diyarları arasında bir geçit açmaya çalışmaktadırlar. Tüm bunların arasında, bir yetim olan kiralık şeytan avcısı Dante de iki dünyanın kaderinin boynunda asılı olduğundan habersizdir.

Exit mobile version