X-Men The New Mutants Ertelendi!

Virüs mutantları bile durdurdu.

X-Men The New Mutants

Yaklaşık iki sene gibi uzun bir süredir üzerinde çalışılan ve X-Men serisinin on birinci filmi olarak karşımıza çıkması beklenen The New Mutants ertelendi!


İlginizi Çekebilir: Rockstar Games’in Kurucusu İstifa Etti


The New Mutants için Erteleme Kararı!

Geçtiğimiz sene vizyona giren ve pek de başarılı bulunmayan Dark Phoenix filminden sonra The New Mutants’ın seriyi toparlamak adına güzel bir başlangıç olması bekleniyordu. Lakin bu sefer de virüs izin vermedi.

Covid-19 salgını kaynaklı endişeler nedeniyle X-Men serisinin yeni filmi süresiz olarak ertelendi. Yani şu aşamada filmin ne zaman vizyona sunulacağı net olarak bilinmiyor. Nitekim, salgından dolayı etkilenen tek film bu değil.

Geçtiğimiz haftalarda James Bond: No Time to Die ve Hızlı ve Öfkeli 9 gibi filmler için de erteleme kararları alınmıştı. Buna ek olarak NBA ve Euroleague gibi spor müsabakaları da ertelenmişti. Yani önümüzdeki dönemlerde daha çok film, oyun ve etkinlik için erteleme kararı duyabiliriz.

Filme geri dönersek kadroda son zamanlarda popülerleşmeye başlamış genç yıldızları görüyoruz. Bunların arasında Game of Thrones ile tanıdığımız Massie Williams, Stranger Things ile tanıdığımız Charlie Heaton ve Another Life ile tanıdığımız Blu Hunt gibi isimler yer alıyor.

Ancak tekrar belirtmek gerekirse film belirsiz bir süre için ertelendi. Daha öncesinde açıklanan vizyon tarihi ise 1 Nisan 2020 idi.


Fragman için buraya tıklayın


Peki siz yeni X-Men filmini bekliyor muydunuz? Yaşanan bu gecikmeler hakkındaki görüşleriniz neler? Hemen aşağıdan bizlerle paylaşın.

Exit mobile version