Warhammer 40.000: Darktide Çıkış Tarihi Ertelendi

Fazladan iki ay daha bekleyeceğiz...

Warhammer 40.000 Darktide Çıkış Tarihi Ertelendi

Warhammer 40.000: Darktide çıkış tarihi bir kez daha ertelendi. Çıkışı büyük bir merakla beklenen oyun, yine bu yıl içerisinde bizlerle olacak. Peki güncel çıkış tarihi ne? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Lord of the Rings: Gollum Yeniden Ertelendi!


Warhammer 40.000: Darktide, 2020 yılının Temmuz ayındaki Xbox Series sunumu sırasında duyurulmuştu. Fatshark tarafından PC ve Xbox Series için hem geliştirilen hem de yayınlanan oyunun hikayesine göre, Tertium şehrinde geçerek ve dört kişiye kadar kooperatif desteği sunacak olan oyunda, Admonition isimli bir tarikat Atoma Prime gezegenini ele geçirmek ve üzerinde yaşayan herkesi ortadan kaldırmak istiyor. Tertium şehrinin kaderi ise bize ve müttefiklerimize bağlı olacak.

Warhammer 40.000: Darktide Çıkış Tarihi Yeniden Ertelendi

Duyurusu sırasında oyunun çıkış tarihi olarak 2021 yılı gösteriliyordu. Ne var ki COVID-19 salgınının geliştirilme sürecinde zorluk çıkartması nedeniyle, ilk olarak bu yılın ilkbahar mevsiminde ve sonrasında da Eylül ayına ertelenmişti. Ancak bu ikisini üçüncü bir erteleme haberi takip etti ve artık 30 Kasım 2022 tarihini beklemek durumunda olacağız.

Oyunun Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, belirtilen yeni tarihte PC için çıkacak iken Xbox Series versiyonu ise çok kısa bir süre sonra piyasada olacakmış.

Fatshark Üst Yöneticisi ve Kurucu Ortağı Martin Wahlund, yaptığı açıklama ile erteleme kararı almanın bir geliştiricinin karşılaşacağı hem en zor hem de heyecan duymadıkları durumlardan birisi olduğunu da belirtmiş. Elde edilen fazladan zaman ile olabilecek en iyi oyunu sunabilmek için ellerinden geleni artlarına koymayacaklarının sözünü vermişler.

Bu zamana kadar yapılan geri dönüşler için oyunculara takip eden Wahlund, kararlılık, performans ve yerine oturmuş kilit sistemler için iyileştirme yapacaklarını da dile getiriyorlar. Her birinin, olabilecek en iyi deneyimi sunması için kritik seviyede önemliymiş.

Son olarak, yakın zamanda bir dizi teknik test ve beta süreci başlayacakmış. Eğer katılımda bulunmak isterseniz, resmi sayfa üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz. Ne zaman başlayacağı konusunda herhangi bir tarih verilmiş değil.

Exit mobile version