Venom Yan Oyunu Görebilme İhtimalimiz Yüksek

Biri Venom mu dedi?

Kıdemli hikaye yönetmeni Jon Paquette, yaptığı açıklama ile olası Venom yan oyunu için hayranların seslerine kulak vereceklerini söyledi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Spider-Man 2 İnceleme Puanları


Uzun zamandır beklediğimiz Marvel’s Spider-Man 2, dün itibarıyla PlayStation 5 kullanıcılarına açıldı ve devam oyunundaki büyük macera da böylece başlamış oldu. Hikaye olarak başta Venom ortak-yaşarı ile mücadele ettiğimiz oyunda, Sandman, Kraven the Hunter ve Lizard gibi çetin ceviz düşmanlar ile de karşı karşıya geliyoruz. Çıkışı ile yoğun bir ilgi ile karşılanan Spider-Man 2 sonrasında, Venom yan oyunu için Insomniac Games bir kapı açmış gibi görünüyor. Hayata geçirilmesinde ise hayranlardan gelecek talebin yoğunluğunun etkisinin büyük olacağına şüphe yok.

Venom Yan Oyunu Gelecek Mi?

Insider tarafından yapılan bir röportaj sırasında Venom ile ilgili ayrı bir projenin olup olmadığına ilişkin sorulan bir soruya cevap veren kıdemli hikaye yönetmeni Jon Paquette, hayranların yeterli ölçüde talepte bulunmaları halinde kolları sıvayabileceklerine işaret etti. Öyle ki, hayranların nasıl tepkiler vereceklerine bakacaklarmış, geri dönüşlerini dinleyeceklermiş ve buna göre hareket edeceklermiş.

Yeni Spider-Man 2 Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Kolları sıvamaları durumunda da, Marvel’s Spider-Man için yayınlanan bağımsız genişleme paketi Miles Morales benzeri bir Venom oyununun karşımıza çıkabileceklerini söylüyor Paquette.

Ne var ki bahsi geçen olası yan oyun için çalışmalara başlamanın zaman alacağını da söylemeden geçmiyor, kıdemli hikaye yönetmeni Jon Paquette. Geliştirilme sürecinin ardından ekibin bir tatile çıkacağını ve geliştirici ekip ile görüşmelerin de tatil dönüşünün sonrasında devam edeceği dile getiriliyor.

Bu arada, tatil dönemi öncesinde Insomniac Games ekibi Spider-Man 2 ile ilgili geri dönüşleri ve gerekli olan desteği sağlamak ile meşgul. Mesela halihazırda kutulu sürümler için kurulum sorunu yaşayan kullanıcıların olduğu biliniyor. Geliştirici şu an için konu ile ilgili bir yorum yapmamış olsa da, bu sorunu yaşayan kullanıcılar teknik desteğe yönlendiriliyorlar. Ayrıca X hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Insomniac Games, en iyi deneyimin yaşanabilmesi için her daim son güncellemenin yüklenmiş olmasını öneriyor.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Venom için bir yan oyun görmeyi ister miydiniz? Yoksa Spider-Man 2 için bir indirilebilir içerik olarak mı yayınlanmalı? Yorum kısmında buluşalım!

Exit mobile version