Ücretsiz The Division Resurgence Duyuruldu!

Yolda giderken de sivillere yardım edebileceksiniz...

Ücretsiz The Division Resurgence Duyuruldu!

Ubisoft, mobil cihazlar için satışa sunulacak olan ücretsiz The Division Resurgence duyurusunda bulundu. Şimdilik net çıkış tarihi olmayan oyun için yakında bir alfa testi düzenlenecek ve resmi internet sayfası üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz. Verilen ilk detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Forward İki Yeni Etkinlik ile Geri Dönecek


Ücretsiz The Division Resurgence Mobil Cihazlar için Geliyor

The Division Resurgence, The Division ve The Dvision 2 oyunlarından bağımsız, bütünüyle yeni ve kilit hikaye olaylarına yeni bir bakış açısı sunacak olan bir PvE senaryo ile gelecek. Virüs salgının kargaşaya neden olduğu ve hükümetin çöktüğü kriz sonrası Amerika topraklarına geri döneceğiz. Görevimiz ise, bir SHD ajanı olarak huzuru geri getirmek, sivilleri düşman topluluklara karşı korumak ve daha iyi bir gelecek inşa etmelerine yardımcı etmek olacak.

Oynanış olarak mobil cihazlarda akıcı bir deneyimin sunulabilmesi için, kontrollerin ve kullanıcı arayüzünün uygun hale getirileceği The Division Resurgence, eski oyunların modlarını da beraberinde getirecek. Tercihen tek başımıza veya kooperatif olarak arkadaşlarımız veya diğer oyuncular ile açık dünyayı keşfedebileceğiz. Bu süreçte de, hikaye görevlerinden çeşitli etkinliklere birçok şey bizleri bekleyecek.

Ubisoft tarafından verilen diğer bilgilere göre, önceki oyunlarda olduğu gibi işe yarar eşyaları toplayabilecek, üretim yapabilecek ve teçhizatımızı geliştirebileceğiz. Karakterimizi de özelleştirebilmemiz mümkün olacak. Ayrıca seviye atlayıp da yeteneklerimizi geliştirerek özel silahlar ve eşsiz teçhizatlar açabileceğiz. Farklı yetenekleri deneyebilmek ve en iyi stratejiyi bulabilmek için istediğimiz anda ihtisas ve rol değişliği yapabileceğiz.

Son olarak, şimdilik net tarih belirtilmemiş olsa da, eğer yakında düzenlenecek olan alfa testine katılımda bulunmayı isterseniz buradan kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Exit mobile version