Ubisoft+ PS Plus Servisine de Ekleniyor

Sony ve Ubisoft bombaları patlatıyorlar...

Ubisoft+ PS Plus Servisine de Ekleniyor

Fransız yayıncı tarafından yapılan resmi duyuru ile Ubisoft+ PS Plus servisine de eklenecek. İlk günden abonelerin beğenisine sunulacak olan Ubisoft+, klasik Ubisoft oyunları da oyuncular ile buluşturacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yenilenmiş PS Plus Oyunları Çıkış Listeleri Ortaya Çıktı


Bildiğiniz gibi 2020 yılının Ekim ayı içerisinde yapılan duyuru ile Uplay ve Ubisoft Club servisleri Ubisoft Connect adı altında birleşmiş, Uplay+ da Ubisoft+ adını almıştı. Eş zamanlı olarak PC platformunun yanı sıra Amazon Luna ve Google Stadia sistemlerinde de faaliyete geçmişti.

Henüz ülkemizde bulunmayan ve kullanıcıların aylık abonelik alabildikleri bu serviste, Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion ve Immortals: Fenyx Rising dahil yüzden fazla oyuna erişim sağlayabiliyorlar. Ubisoft+ aynı zamanda özel sürümler, klasik oyunlar ve ek içerik paketlerini de kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Ubisoft+ PS Plus Servisi Abonelerine de Sunulacak

Hatırlayacağınız üzere bu yılın başlarında sürpriz bir duyuru yapmış olan Ubisoft, Ubisoft+ servisini Xbox konsollarına getireceğine dair resmi bir açıklamada bulunmuştu. Ne var ki bugün Fransız yayıncı sürpriz bir açıklama yaparak, hem Game Pass hem de PlayStation Plus için geleceğini müjdeledi.

Verilen bilgiye göre Ubisoft+ kütüphanesi PlayStation Plus servisine ilk günden (24 Mayıs 2022) eklenecek iken, PlayStation Plus Extra ve PlayStation Plus Premium abonesi olan kullanıcılar için Ubisoft+ Classics adı altında ayrı bir aşama daha sunulacak. Diğer bir deyişle, Fransız yayıncının eski oyunlarına da erişim sağlayabileceksiniz.

Aboneler ilk günden yirmi yedi oyuna erişim sağlayabilecek iken, yıl sonuna kadar bu sayının elliye çıkartılacağı söylenmiş. Genel olarak ilk günden eklenecek olan Ubisoft+ oyunları ise şöyle olacak;

Exit mobile version