Ubisoft 10 Oyunun Daha Sunucusunu Kapatacak

Sadece senaryo modları oynanabilecek...

Büyük yayıncılar, artık eskisi kadar aktif oyuncunun bulunmadığı oyunlarının sunucularını kapatıyorlar. Bu eylemin sonucunda ise, bahsi geçen oyunların sadece ana senaryo modlarını oynayabilmek mümkün oluyor. Geçmişte sayısız eski oyunun sunucusunu kapatan Ubisoft 10 oyunun daha sunucusunu kapatacak. Peki alınan bu kararın arkasındaki gerekçe ne? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gran Turismo Sport Sunucuları Kapatılacak: İşte Tarih!


Ubisoft 10 Oyunun Daha Sunucusunu Kapatma Kararı Aldı

25 Aralık 2024 tarihi itibarıyla Ubisoft 10 oyunun daha sunucusunu kapatacak ve listedeki oyunlardan dördü Assassin’s Creed serisini kapsıyor. Tamamının ise PC, Mac, PlayStation 3 ve Xbox 360 versiyonları olduklarını söyleyelim. Ayrıca Ubisoft Connect ödülleri de artık kazanılamayacak. Fransız yayıncı resmi sayfa üzerinden yaptığı açıklamada, çevrimiçi servislerin arkasındaki teknolojinin son derece eski olması olması nedeniyle böyle bir kararın alındığı söylenmiş.

Assassin’s Creed II, Ghost Recon Future Soldier, Splinter Cell: Conviction ve R.U.S.E gibi oyunların yer aldığı liste ise şöyle;

İlk olarak 2022 yılının Nisan ayında doksan kadar oyunun, Ekim ayında da on beş oyunun sunucunu kapatmıştı. Önümüzdeki yıl bu sayı daha da artmış olacak. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Fransız yayıncının aldığı kararı doğru buluyor musunuz? Yorum kısmında buluşalım.

Exit mobile version