Türkiye’de PlayStation Oyuncusu Olmak!

Maaşlı Hidden One cebine girecek paranın derdinde...

Türkiye'de PlayStation Oyuncusu Olmak

PlayStation Store Türkiye fiyatlarına dudak uçuklatacak zamlar gelmeye devam ediyor. PlayStation mağazasında yer alan oyun fiyatları gün geçtikçe yükseliyor. Türk oyuncular için artık online mağazadan oyun almak ”hayal” diyebiliriz sevgili Turuncu Levye takipçileri. Türkiye’de PlayStation oyuncusu olmak!


İlginizi Çekebilir: Yurt Dışında Oyuncu Olmak: Fiyatlar Ne Kadar?


Türkiye’de PlayStation Oyuncusu Olmak

PlayStation 5’in çıkışıyla yeni nesil oyun fiyatları 80£ oldu. Mevcut nesil oyunlarda beklenen indirim ise maalesef kur sebebiyle şimdilik mümkün değil. Hatta çeşitli indirimlerle düşmesi beklenirken tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor.

Aşağıdan PS Store Türkiye’de yer alan örnek güncel oyun fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Peki tüm faturayı kur artışına kesmek mantıklı mı? HAYIR! Yukarıda yer alan oyunları Xbox Store üzerinden daha makul fiyatlardan elde edebilirsiniz. PlayStation Türkiye, tembel çalışan kadrosu ile her geçen gün oyunculara engel olmak adına çalışmalarına devam ediyor. Mustafa Yiğit’in koltuğunu dolduran sevgili Hidden One ise tüm gizemiyle sessizliğini koruyor. Yüzünü görenlerden bir daha haber alınamadığı da gelen bilgiler arasında… 

İş ahlakının sorgulandığı bir ülkede yaşıyoruz. Maaşlı Hidden One cebine girecek paranın derdinde, oyuncuysa stresli geçen gününü hafifletecek farklı bir hobi edinme derdinde. Londra ekibi ile yapılabilecek bir görüşme ile yerel fiyatlandırma çalışmaları için çeşitli adımlar atılabilir ama neden atılsın? Kim bunun için efor sarfetmek ister?

Buna ek olarak geçtiğimiz aylarda PlayStation Türkiye, PS Plus üyelik ücretlerine zam geleceğini mail yoluyla abonelere duyurmuştu. Firmanın kullanıcılara gönderdiği uyarı mailine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

“Nisan ayında gönderdiğimiz bildirimin ardından PlayStation Plus abonelikleri için fiyat değişikliğine devam edeceğimizi size bildirmek isteriz. 29 Ekim 2020’den itibaren piyasa koşullarından dolayı Türkiye için PlayStation Plus aboneliklerinin fiyatları artacak. Bu, söz konusu tarihte veya sonrasında yapılması gereken yinelenen ödemelerin yeni bir fiyatta olacağı anlamına gelir.”

Yeni abonelik fiyatları;

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version