Tony Hawk’s Pro Skater Oyunları Steam Mağazasına Geliyor!

Beklenen gün sonunda geliyor!

Tony Hawk's Pro Skater Oyunları Steam Mağazasına Geliyor

PC tarafında üç yıl Epic Games mağazasına özel kalmasının ardından, Tony Hawk’s Pro Skater oyunları Steam mağazasına da geliyor. Şimdilik net bir tarih verilmiş değil, ama istek listenize alabiliyorsunuz.


İlginizi Çekebilir: Yeni XDefiant Açık Test Seansı Duyuruldu


Tony Hawk’s Pro Skater Oyunları Steam Kullanıcıları ile de Buluşacak

Bildiğiniz gibi Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, 4 Eylül 2020 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One konsollarının yanı sıra PC tarafında da Epic Games Store için özel olarak satışa sunulmuştu. Ertesi yıl da PlayStation 5, Switch ve Xbox Series kullanıcıları ile buluşmuştu. Şimdi ise sırada Steam var. Activision tarafından yapılan duyuruyla 3 Ekim 2023 Salı günü Tony Hawk’s Pro Skater oyunları Steam mağazasına da gelecek. Henüz ön-siparişe açık değil, ama tercihen istek listenize alabilir ve bekleyişe geçebilirsiniz.

Pakette orijinal oyunlarda bulunan profesyonel kaykaycıların tamamı bulunuyor. Her bir kaykaycının kendisine özgü hareketlerinin yanı sıra, aradan geçen zamanda öğrendikleri yeni numaralar da paketin içeriğine dahil edilecek.

Profesyonel kaykaycıların dışında orijinal oyunlardaki Warehouse ve The Bullring dahil bütün bölümlerin bulunacağı söyleniyor. Bu bölümleri ister tek başınıza, ister yerel kooperatif desteğiyle arkadaş(lar)ınızla, isterseniz de çok oyunculu modları ile çevrimiçi olarak diğer oyuncular ile oynayabileceksiniz.

Create-A-Skater ve Create-A-Park modları da revizyondan geçirilerek geri dönüş yapmış olup, Create-A-Park ile en ince detayına kadar bir park oluşturabilecekken daha sonra bunu çevrimiçi olarak arkadaşlarınız ile paylaşabileceksiniz. Create-A-Skater da simgesel kaykay ve sokak markaları ile aynı şekilde son derece detaylı bir kaykaycı oluşturmaya olanak tanıyacak.

Son olarak, oyunun standart sürümüne ek olarak çıkan Dijital Deluxe sürümü Powell-Peralta’dan The Ripper kaykaycısına ek olarak Tony Hawk, Steve Caballero ve Rodney Mullen için eski tarz kıyafetler ve Create-A-Skater için eski tarz içerikler ile geliyor.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version