The Witcher: The Nightmare of the Wolf Geliyor!

Ne desem bilemiyorum.

The Witcher: Nightmare of the Wolf / The Witcher 3. Sezon

Geçtiğimiz haftalarda Netflix üzerinde yayınlanan The Witcher dizisi ile birlikte geniş bir kitlenin hedeflendiğini görmüştük. Nitekim başarılı da olundu. Yapılan açıklamalara göre bu popülerlik biraz daha değerlendirilecek. The Witcher: The Nightmare of the Wolf isimli anime dizisini / filmini duyuran yapımcılar, yeni bir müjdeyi hayranlarla paylaştı.


Benzer İçerik: The Witcher Dizisi Kaç Kişi Tarafından İzlendi?


The Witcher: The Nightmare of the Wolf (Anime)

Evet, bir şeyler popüler olduğunda onu her tarafa yayma alışkanlığı yalnızca bize has bir özellik değil. Netflix yetkilileri geçtiğimiz saatlerde yaptıkları açıklama ile birlikte yeni bir anime dizisi ya da filmi olacak olan The Nightmare of the Wolf’u doğruladı.

Kıtaya bakan yeni bir tehdit

Konu hakkıında çok fazla detay açıklanmadı ve açıkçası hem şaşkın hem de meraklıyım. Öncelikle buna gerek var mıydı pek emin değilim. Ancak neye benzeyeceği konusunda da derin bir merak içimi kaplıyor.

Animeler şu sıralar Netflix üzerinde popüler olan alanlardan birisi ve bu adım aslında şirket için pek de mantıksız bir hareket sayılmaz. Bu şekilde şirket her iki kitleye de içerik sunabilir.


Hemen yukarıda gördüğünüz tweeti atan NXOnNetflix, “Söylentiler doğru, yeni bir Witcher hikayesi üzerinde çalışılıyor. Nightmare of the Wolf bizi kıtanın karşı karşıya olduğu yeni bir tehdite götürecek.” ifadelerine yer verdi.

Bahsettiğim gibi konu hakkında bulunan detaylar oldukça kısıtlı ve neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz. Nitekim çıkış tarihi gibi herhangi bir bilgi de mevcut değil.


Göz Atın: The Witcher (Netflix)


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce böyle bir adıma gerek var mıydı yoksa anlamsız bir adım mı? Hemen aşağıda bulunan yorumlar sekmesinden görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version