The Witcher 3 Yeni Nesile Geliyor!

CD Project oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor!

Witcher 3 Yeni nesile geliyor

CD Project’in efsane serisinin en son oyunu “The Witcher 3” piyasaya çıkışının üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen hala oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. CD Project, The Witcher’ın resmi twitter hesabından önemli bir duyuru yaptı. The Witcher 3 Yeni Nesile Geliyor!


İlginizi Çekebilir: The Witcher 3 Satışları Hangi Platformda Ne Kadardı?


The Witcher 3 Yeni Nesile Geliyor!

The Witcher 3, yeni nesil konsollar ve PC için tasarlanmış yeni bir versiyona kavuşuyor. Oyuna daha önceden sahip olanlar yeni versiyonuna ücretsiz olarak ulaşabilecek. Oyunun görsel ve teknik olarak geliştirilmiş bir sürümü, yeni nesil konsollar için satın alınabilecek. PC’de ise oyuna sahip olanlar da ücretsiz bir güncelleme oyunun yeni nesil halini oynayabilecek.

Yeni nesil sürümde bir çok yeni içerik bizleri bekliyor olacak. Yeni nesilin en büyük vaadleri arasında yer alan yükleme süreleri, haritada bir noktadan başka bir noktaya ışınlanma gibi bekleme sürüleri yeni nesilin teknik özellikleri sayesinde çok kısa olacak. Oyunun grafiklerinde ve dokularında da geliştirmeler mevcut olacak. Yeni sürümde yeni DLC paketleri ve yeni içerikler bizleri bekliyor olacaktır.

The Witcher 3′ün yeni sürümünün yeni nesil sürümünün ne zaman oyuncular ile buluşacağı belli değil. Bizlerin tahmini ise yeni nesil konsolların piyasaya çıkışından kısa bir süre sonra yeni sürüm oyuncular ile buluşacaktır. PS5 ve Xbox Series X’in çıkışı ile birliktede PC oyuncularınada yeni sürüm paylaşılacaktır.

The Witcher 3: Wild Hunt konusu

Oyunun konusuna göre Nilfgaard İmparatorluğu Kuzey Krallığı’na saldırarak büyük bir tahribata yol açıyor. Geleceğin ne getireceğiniz bilinmediği bir zamanda, dünya büyük bir kargaşanın içerisindeyken daha karanlık ve daha ölümcül bir güç ortaya çıkıyor. Wild Hunt (Vahşi Av) adı verilen bu uhrevi güç özellikle bir kişiyi aramaktadır. O da kendisini Geralt’a adanmış olan bireysel bir Kader, Geralt’ın akrabası olduğunu düşündüğü bir ruhtur.

 

 

Exit mobile version