The Invincible Sistem Gereksinimleri Güncellendi

Önemli değişiklikler var...

Yayıncı Starward Industries ve geliştirici 11 Bit Studios, yaptıkları açıklama ile The Invincible sistem gereksinimleri için güncellemeye gidildiğini duyurdu. Bunun sonucunda da, önceden açıklananlara göre bilgisayarları daha az zorlayan bir oyun deneyimi yaşayacağımız ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Avatar: Frontiers of Pandora Sistem Gereksinimleri


The Invincible Sistem Gereksinimleri

Güncellenen The Invincible sistem gereksinimleri detaylarına bakılırsa, hem en düşük hem de önerilen tarafında ortak olarak ekran kartı, sistem belleği ve depolama alanı değerlerinin düşürüldüğünü görebiliyoruz. Bunların dışında, en düşük kısmında DirectX ve önerilen kısmında da işlemci gereksiniminin değiştirildiğini görebiliyoruz. Aşağıya hem eski hem de güncel gereksinimlerin detaylarını yazacağız. Haliyle tam bir karşılaştırma yapabilmeniz mümkün olacak.

Önceki Gereksinimler

En Düşük

Önerilen

The Invincible, Yeni Fragmanıyla Karşımıza Çıktı

Güncel Gereksinimler

En Düşük

Önerilen

Son olarak, esasen Türkçe dil desteği ile çıkması planlanmış olan oyunun bu desteğinin ne yazık ki sonradan iptal edildiğini belirtelim. Net bir açıklama yapılmamış olsa da, oyunun resmi Discord sunucusunda topluluk yöneticisi tarafından yapılan açıklama ile bazı sebeplerden dolayı dil sayısı sınırlandırılmak zorunda kalındığı söylenmişti. Olan da Türkçe altyazı ve arayüz desteğine olmuştu.

The Invincible Konusu

Birinci kişi bilim-kurgu oyununda, Regis III isimli yabancı bir gezegende uyanan bir bilim insanı rolünde olacağız. Yıldızlar arası bilimsel bir araştırma söz konusuyken, kendimizi çok geçmeden yaşam ile ölüm arasında geçen bir kurtarma görevinde bulacağız. İniş yaptıktan sonra, her şeyin çok çabuk bir şekilde tersine döndüğü gezegende hayatta kalabilmek için hem içgüdülerimize güvenmek hem de gelişmiş uzay ekipmanlarıyla kayıp mürettebat üyelerini bulmak durumunda olacağız. Tehlikeli sırların bizi beklediği Regis III, derinliklerine inerken yalnız olmadığımızı bize gösterecek. Elbette belirli bir noktadan sonra, artık geri dönüş yolumuz da kapanmış olacak.

Exit mobile version