The Game Awards Oyuncuların Sesi Oylamaları Başladı

İlk Alan Wake 2 vs. Baldur's Gate 3 kapışması yaşanabilir mi?

The Game Awards Oyuncuların Sesi oylamaları için beklenen zaman geldi. Toplamda otuz oyunun yer aldığı listede oyunuzu kullanmayı ihmal etmeyin.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2023 Adayları Açıklandı


İlk olarak 2014 yılında düzenlenmeye başlanmış olan The Game Awards, zaman içerisinde farklı kategorilerin eklenmesi ile epey genişlemişti. Bunlardan bir tanesi de 2019 yılındaki Players’ Voice yani Oyuncuların Sesi. Kazananlar genel olarak jüri tarafından belirleniyor olsa da, bahsi geçen kategorideki kazanan bizzat oyuncuların seçimi ile belirleniyor. Geçtiğimiz yıl Genshin Impact ile Sonic the Hedgehog arasında büyük çekişmenin yaşandığı The Game Awards Oyuncuların Sesi oylamalarının bir yenisi yakın bir zaman önce başladı.

The Game Awards Oyuncuların Sesi Oylamaları İçin Oy Kullanabilirsiniz!

Kazananın üç aşamada belirleneceği oylamanın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Alan Wake 2, Baldur’s Gate 3, Cyberpunk 2077, Diablo 4, Final Fantasy 16, GTA Online, Lies of P, Marvel’s Spider-Man 2, Mortal Kombat 1, Resident Evil 4, Star Wars Jedi: Survivor ve Super Mario Bros. Wonder dahil otuz kadar aday var ve ilk turda on kadar oyunu seçebiliyorsunuz. Tam liste şu şekilde;

Lies of P İnceleme Puanları Ortaya Çıktı

Exit mobile version