The Crew Motorfest PC Gereksinimleri Güncellendi

Fransız yayıncı, daha detaylı bilgiler sunuyor...

The Crew Motorfest PC Gereksinimleri Güncellendi

Ubisoft, Ubisoft Connect üzerinden yayınladığı bilgiler ile The Crew Motorfest PC gereksinimleri için güncellemeye gitti. Bunlar nihai olup, çözünürlük, ayarlar ve kare hızı bilgilerine de yer veriliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Crew Motorfest Year 1 Pass Fragmanı Yayınlandı


Güncel The Crew Motorfest PC Gereksinimleri

Güncel bilgilere bakılırsa, PC kullanıcılarının Intel Core i5-4460 veya AMD Ryzen 5 1400 işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 480 ekran kartlı bir sistem ile oyunu rahat bir şekilde oynayabilmeleri mümkün olacak.

En Düşük Gereksinimler (1080p @ 30 FPS, Düşük Ayar)

Önerilen Gereksinimler (1080p @ 60 FPS, Yüksek Ayar)

Yüksek Gereksinimler (2K @ 60 FPS, Yüksek Ayarlar)

Ultra Gereksinimler (4K @ 60 FPS, Ultra Ayar)

Luna, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmiş olan The Crew Motorfest, 14 Eylül 2023 Perşembe günü satışa sunulacak. Aynı gün oyunun 17 Eylül 2023 Pazar günü sona erecek olan bir deneme sürümünün de yayınlanacağını hatırlatalım.

O’ahu (Hawaii) adasına gideceğimiz açık dünya oyununda, eşi benzeri olmayan bir festival bizi bekleyecek. The Crew serinin temelleri üzerine kurulu olacak yeni The Crew oyununda, yüzlerce araç ve şehir sokakları, yanardağ bölgesi, yağmur ormanları, plajlar ve zorlu dağ yolları boyunca yapacağımız yarışlar bizi bekleyecek. Yapı olarak bir MMO olacağı için de ister tek başımıza, istersek de kurduğumuz ekip ile oynayabilmemiz mümkün olacak. Ayrıca The Crew 2 oyunundaki araçların oldukça büyük bir bölümüne ek olarak, tüm aksesuarları da yeni oyuna aktarabileceğiz.

Exit mobile version