Suicide Squad Oyunu Ertelendi

2023 yılından önce çıkmayacak...

Suicide Squad Oyunu Ertelendi

Suicide Squad: Kill The Justice League, daha önceden Urban Chaos: Riot Response ve Batman oyunları ile tanıdığımız Rockstead Studios tarafından geliştiriliyor. 2020 yılının Ağustos ayı içerisinde duyurulmuştu. Warner Bros. Entertainment Interactive yayıncılığında PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için bu yıl içerisinde satışa sunulması beklenen Suicide Squad oyunu, resmi olarak önümüzdeki seneye kaldı.


İlginizi Çekebilir: STALKER 2 için Epey Bir Süre Bekleyeceğiz


Suicide Squad Oyunu Önümüzdeki Seneye Kaldı!

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ayın başlarında Bloomberg sitesinden Jason Schreier, yayınladığı raporu ile Warner Bros Media şirketinin Suicide Squad: Kill The Justice League oyununu 2023 yılına kaydırdığını iddia etmişti. Her ne kadar uzun zamandır bu iddiaya karşılık bir süre yeni gelişme ile karşılaşmamış olsak da, resmi duyuru bugün itibarıyla yapıldı. Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Rocksteady Studios Yaratıcı Yönetmeni ve Kurucu Ortağı Sefton Hill, şu sözlere yer verdi;

“Suicide Squad: Kill The Justice League’i 2023 baharına ertelemek için zor bir karar aldık. Ertelemenin can sıkıcı olduğunu biliyorum, ama bu süreç elimizden gelen en iyi oyunu yapmamıza yarayacak. Birlikte Kargaşayı Metropolis’e getirmek için sabırsızlanıyorum.”

Peki siz bu erteleme haberi hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu sabırsızlıkla bekliyor muydunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Suicide Squad: Kill The Justice League Hakkında

DC evreninde geçecek olan oyun, orijinal bir hikaye sunacak. Bizleri açık dünya oynanış ile Metropolis şehrine götürüp, geliştirici stüdyonun karaktere odaklı hikaye anlatımını üçüncü kişi bakış açısından oynanış ile birleştirerek farklı bir deneyim sunacak olan oyun, Suicide Squad üyeleri Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark karakterlerinin zorlu mücadelesini anlatacak. Bu defa Superman, Batman, Green Lantern ve Wonder Woman gibi güçlü karakterlerden oluşan Justice League birliğini ortadan kaldırmaya ve dünyayı kurtarmaya çalışacağız.

Arkham evreninin devamı olacak oyunu tercihen tek başınıza veya dört kişiye kadar kooperatif desteği ile oynayabileceksiniz. Eğer tek başınıza oynamanız durumunda, diğer karakterlere geçiş yapabilmeniz mümkün olacak.

Her bir karakterin kendisine özgü hareket stili ve seyahat yeteneği olacak ve bu sayede dinamik açık dünyaya sahip Metropolis şehrini özgür bir şekilde keşfedebileceksiniz. Ayrıca özelleştirebileceğiniz çok çeşitli silahlar ve ustalaşmanızın gerekeceği yetenekler de olacak.

Exit mobile version