Starfield İnceleme Puanları Yayınlandı

Kemerleri bağlayın!

Starfield İnceleme Puanları Yayınlandı

Bethesda Game Studios, yirmi beş yılın ardından ilk kez özgün bir fikri mülkiyet ile karşımıza çıkacak. Yarın itibarıyla Premium sürüm sahipleri için açılacak olan Starfield inceleme puanları ile de karşımızda. Bakalım uzun zamandır oyun dünyasının gündeminde olan uzay temalı rol yapma oyunu beğenilmiş mi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Starfield Mod Üreticileri İçin Bir Cennet Olacak


2330 yılında geçen uzay temalı rol yapma oyunun hikayesi, esasen yirmi yıl öncesine dayanıyor. United Colonies ve Freestar Collective isimli iki büyük grubun arasında bir savaş meydana geliyor. Bıçak sırtı bir dengenin yaşandığı durumda ise zoraki bir ateşkes kararı alınıyor. Dolayısıyla da savaşın yeniden patlak vermesi ufak bir kıvılcıma bakıyor olacak.

Starfield İnceleme Puanları

Bugün itibarıyla kalkan ambargo sonrasında, incelemeler ve inceleme puanları da ortaya çıktı. Metacritic sitesine baktığımızda, genel ortalamanın 87 / 100 olduğunu görüyor. Platformlar genelinde ise PC ortalaması biz bu haberi yazar iken 88 / 100 ve Xbox Series ortalaması da 87 / 100 idi. Sektörün ünlü mecralarınınkiler de dahil yayınlanan inceleme puanlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version