Sevgiliyle Oynanabilecek Oyunlar

Her şey tamam ama, bir şey eksik dediğinizi duyar gibiyim...

Sevgilisi veya eşi olan oyuncular olarak en büyük hayallerimizden biri, partnerimizin de bizler kadar oyunlara düşkün olması olabilir. Sevgiliyle oynanabilecek oyunlar konusunda bilgi sahibi olmak belki bizleri bu hayalimize bir adım daha yaklaştırabilir. Biz de sizlere, günümüzde veya gelecekte sevgilimizi PC veya konsol başına oturttuğumuzda, onların da keyif alabileceği oyunları derledik.

Hem tek başlarına oynayabilecekleri hem de beraber ilerleme kaydedebileceğimiz oyunların listesine gelin birlikte göz atalım.


İlginizi Çekebilir: Oyunlar Bağımlılık Yapar mı? Neden Oyun Oynuyoruz?


Sevgiliyle Oynanabilecek Oyunlar

Sims 4

Listemize muhtemelen kadınların en çok sevdiği oyunlardan birisi olan Sims 4 ile başlayalım. Sevgilinizle PC veya konsol başına geçip saatlerce bir evin hem iç hem dış dizaynını yapmak size keyifli vakitler geçirtebilir. Ayrıca Sims 4’ün bizlere sunduğu, karakter yaratma ekranındaki çeşitlilik, farklı bir çok kıyafet sevgililerimizin çok hoşuna gidecektir.

Bunlarında sonrasında, oluşturduğumuz karakterlerin ve evlerin içerisinde, bu karakterlerin hayatına yön vermekte kesinlikle birlikte güzel vakit geçirmek için çok güzel bir aktivite olacaktır.

sims 4 houses

Overcooked

Eğer gerçek hayatta yemek yapmaktan hoşlanmayan bir çift iseniz, sevgilinizle beraber yemek yapma keyfine erişebileceğiniz en iyi oyun tartışmasız Overcooked. Tek PC veya konsol üzerinden beraber oynayabileceğiniz Overcooked, hem zamana karşı yarışma heyecanı ile hem de partnerinizle beraber koordine çalışma zorunluluğu ile, sizlere çok keyifli vakit geçirme imkanı sunacaktır. Ama sonucunda çıkabilecek kavgalardan biz sorumlu değiliz.

Child of Light

Ubisoft’un kendi çizgisinin çok dışında geliştirdiği ve sakin sakin bir hikayede ilerlememizi sağlayan Child of Light da listemizin içinde. Oyunda ana karakterimizin ışığı olarak ekstra bir yardımcı geziyor yanımızda ve bu ışık ikinci bir oyuncu tarafından kontrol edilebiliyor. Bu da aklımıza tabii ki de sevgilimizle birlikte bir platform oyunu oynayabilme imkanı sunuyor. Halen denemediyseniz, hem müzikleri hem oynanış mekanikleri ile kendine hayran bırakacak Child of Light’ı, partneriniz ile beraber oynamanızı öneririz.

Beyond: Two Souls 

Yaptığımız seçimler sonucu hikayenin belirlendiği oyunlar arasında belki en sönük kalan oyunlardan bir tanesi Beyond. Ancak bu oyun bizlere, diğer hiçbir muadili oyunun sunamadığı bir imkan sunuyor.

Ana karakterimizin ruhu, oyun boyunca bizimle beraber oyunun içinde ve bu ruh, ikinci bir oyuncu tarafından kontrol edilebiliyor. Bu da bizlere, yüksek grafikli ve akıcı bir oyunda, kız arkadaşınızla birlikte aktif olarak oynayarak bir hikayede beraber yol alma imkanı sunuyor.

Kız arkadaşınızla bir film izler gibi oyun oynama imkanı sunan bu oyun da, listemizin önemli parçalarından birisi.


İlginizi Çekebilir: Oyuncu Kulaklığı Hediye Ediyoruz!


Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Göze hoş gelen grafikleri ve rahat oynanış mekanikleri ile listemizin bir diğer oyunu Crash Bandicoot. Kız ve erkek olarak iki karakter seçme imkanı olan oyunda ne yazık ki co-op oynanış yok. Ancak kız arkadaşınızla bölümler arasında değişim yaparak, büyük bir keyif ile oynayabileceğiniz oyunu kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Platform ögelerini çok iyi yansıtan ve kontrolcü ile oynayacaksanız, kız arkadaşınızın kontrolcüye hakim olma kabiliyetini de arttıracak olan oyunda, çok da uzun bir oyun süresi sizleri bekliyor.

Unravel Two

Baştan sona birbirinize ipler ile bağlı olduğunuz bir oyuna geldi sıra. Limbo veya Inside tarzı tasarımları ile, bir hikaye içerisinde ilerlediğiniz ve önünüze çıkan tüm engelleri beraber aşmak zorunda olduğunuz bir oyun Unravel Two. Ayrıca karakterlerinizi özelleştirme konusunda da büyük imkan sağlayan oyun, kız arkadaşlarınızın büyük ilgisini çekecektir.

Tek platform üzerinden iki kişi oynayabileceğiniz oyunda, sürekli olarak birbirinizle konuşup ortak hareket etmek zorundasınız. Sevgilinizle ilişkinizi geliştireceğini düşündüğüm yapım, bu listenin en önemli oyunlarından bir tanesi. Halen denemediyseniz bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Little Big Planet 3

Unravel Two benzeri bir oyun ile listemizi sonlandırıyoruz. PS4 Exclusive olan ve PS4 kontrolcüsünün tüm nimetlerinden faydalandığımız oyun, kesinlikle sevgiliyle oynanabilecek oyunlar arasında en önemli tavsiyelerimizden bir tanesi.

Karakterlerinizi özelleştirme seçenekleri, akıllıca tasarlanmış bölümler, birlikte hareket etmenin öneminin yüksek olduğu bu yapım, kesinlikle kız arkadaşlarınızın çok hoşuna gidecektir. Ana hikaye haricinde ekstra modlar ile de keyifli vakit geçirebileceğiniz oyunu, PlayStation sahiplerine şiddetle öneriyoruz.


İlginizi Çekebilir: Xbox Series X vs Series S: 4.000 TL’ye Değer mi?


Sizlerin de sevgiliyle oynanabilecek oyunlar listesine eklemek istediğiniz oyunlar varsa, hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizlere oyun tavsiyelerinizi yazabilirsiniz. Ayrıca Facebook Twitter ve Instagram hesaplarımızı takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version