Seslendirme Sanatçısı Brad Venable 43 Yaşında Hayatını Kaybetti!

Bir sanatçımızı daha kaybettik...

Devil May Cry 5, Final Fantasy 7 Remake ve birçok anime dizisine sesiyle hayat veren seslendirme sanatçısı Brad Venable 43 yaşında hayatını kaybetti. Sektörden popüler isimler, Venable hakkında sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı paylaştı. Henüz ölüm nedeni resmi olarak açıklanmış değil. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Görmeden Önce Ölmeniz Gereken En Kötü PS4 Oyunları


Seslendirme Sanatçısı Brad Venable Hayatını Kaybetti

Devil May Cry 5, Final Fantasy 7 Remake ve birçok anime dizisine sesiyle hayat veren seslendirme sanatçısı Brad Venable 43 yaşında hayatını kaybetti.

Bana ailem gibi davrandın ve küçük kardeşin olarak benimsedin. Bugüne kadar hep bizi motive ettin ve ilham verdin. Son birkaç yıldaki bağımız ve arkadaşlığımız sonsuza dek değer vereceğim bir şey. Seni seviyorum. Özleyeceğiz. – Brian Olvera (Home Studio)

Eşinin izniyle, bu videoyu senin için yayınlıyorum. Bana tüm kayıtları yayınlamamı söylerdin büyük ihtimalle ama adamım, eğer yaparsam, sonsuza kadar ağlarken kendimi bulurdum. – Darrel J Delfin

Seslendirme işindeki en güzel ve en bağışlayıcı yeteneklerden birini kaybetmiş olmak çok üzücü. Çok tatlı bir insandı ve ihtiyaç duyulan her an yardım eli uzatan ilk kişilerden biriydi. Gülünç derecede yetenekli ve gerçek bir hazine. HUZUR İÇİNDE YATSIN. Brad. Sohbetlerimizi özleyeceğim. – Terry Daniel

@Bradvenable’ı tanımıyorsanız, çok şey kaçırmışsınız demektir. Tanıdığı her insana karşı nazikti. Kendisine hak ettiği övgüyü verdiğini sanmıyorum, ancak kariyerlerinin hangi aşamasında olurlarsa olsunlar, meslektaşlarına destek olmak için her zaman oradaydı. – Erica Mendez

Bu tarz daha birçok mesaj Twitter üzerinden ulaşılabilir durumda. Venable, V’nin Griffon’unu Devil May Cry 5’te seslendirdi. Buna ek olarak Call of Duty: Black Ops Cold War, son Demon’s Souls yeniden yapımı ve Final Fantasy 7 Remake’de de rol alan bir isim. Ayrıca Attack on Titan’ın İngilizce dublajında ​​Daz’ı seslendirdi ve My Hero Academia, Hunter x Hunter ve Dragon Ball Super’da rol aldı.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Brad Venable’ı tanıyor muydunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version