Sackboy: A Big Adventure PC Tarihi Ortaya Çıktı (Güncel)

Bir aydan az bir zaman kaldı!

GÜNCELLEME: Sony Interactive Entertainment ve Sumo Digital, yaptıkları duyuru ile Sackboy: A Big Adventure PC tarihini resmiyete kavuşturdular. Halihazırda Epic Games Store ve Steam üzerinden 599 TL fiyat etiketi ile ön-siparişe açılmış durumda ve çıkışından önce satın alırsanız, Connor (Detroit: Become Human), Jin Sakai (Ghost of Tsushima), Deacon St. John (Days Gone) ve Sam Porter Bridges (Death Stranding) kostümleri hediyeleriniz olacak.

***

Sackboy: A Big Adventure PC versiyonu için çıkış tarihi, vaktinden önce yayınlanmış olan fragman ile ortaya çıktı. Buna göre, platform kullanıcılarının bir aydan kısa bir süre sonra büyük maceraya çıkabilecekler. Ayrıca desteklenen özelliklerin bir kısmını da öğrenme fırsatımız oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Returnal’ın PC Sürümü için Bir İşaret Daha Geldi!


Returnal ile PC geleceği resmi olarak duyurulmamış bir diğer oyun da Sackboy: A Big Adventure’dı. Geçtiğimiz sene yaşanan büyük GeForce Now sızıntısında, yayınlanan listede Project Marmalade olarak karşımıza çıkmış olan oyun, Ekim ayı içerisinde, SteamDB sitesi tarafından Sumo Digital tarafından geliştirilen oyununun Steel PC kod adıyla mağazanın veri tabanına eklenmişti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde ise SteamDB sayfasında Sackboy ikonuna ek olarak dil desteklerinin de eklenmesi ile duyurulmasının an meselesi olduğu tahmin ediliyordu. Nitekim öyle de oldu.

EidQ5W4xELgHNHJP77ubZY-1200-80

Sackboy: A Big Adventure PC Tarihi Sızdı

Bugün, PlayStation Latin Amerika Youtube kanalı üzerinden resmi duyurusu öncesinde yayına alınan fragman ile Sackboy: A Big Adventure oyununun 27 Ekim 2022 Perşembe günü Epic Games Store ve Steam üzerinden PC kullanıcıları ile buluşacağını öğrenmiş olduk. Bahsi geçen fragman, sonradan Gizli hale getirildi. Duruma bakılırsa, esas duyuru çok yakın bir zaman zarfında yapılacak.

Bu arada, Sumo Digital tarafından geliştirilmiş ve yayıncılığı da Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan oyunun PC versiyonu için ara sahneler ile oynanış görüntülerinin harmanlanması ile hazırlanan fragmanda verilen detaylar ile platformda desteklenecek ön plana çıkartıldı. Öyle ki, 4K çözünürlükte 120 FPS akıcılığı ile oynayabileceğiniz Sackboy: A Big Adventure için ultra geniş ekran, NVIDIA DLSS ve değişken tazeleme oranı (VRR) destekleri de söz konusu olacak.

Esas duyuru gerçekleştirildiğinde, haberimizi eş zamanlı olarak güncelleyeceğimizden emin olabilirsiniz. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version