Rus Cosplayer Anastasia Melorin’den Dikkat Çeken Çalışmalar

Bu yazımızda Rus cosplayer Anastasia Melorin ve çalışmaları ile sizlerle birlikteyiz. Melorin’in farklı karakterlere büründüğü ve her biri birbirinden başarılı çalışmalarına hep birlikte göz atalım.


Göz Atın: Survivor The Witcher 3 Müzikleri Kullanarak İzleyenleri Şaşırttı


Rus Cosplayer Anastasia Melorin ve Çalışmaları

Sosyal medyada axilirator kullanıcı adı ile de bilinen ve binlerce takipçiye sahip olan Anastasia Melorin, fotoğrafçılık ve cosplay ile ilgilenen bir model.

Rus Cosplayer Anastasia Melorin










Göz Atın: PC Yerine PlayStation Tercih Etmek İçin 5 Neden!


Cosplay ve Cosplayer Nedir?

‘Costume’ ve ‘Play’ kelimelerinin birleşiminden oluşmuş olan cosplay,  çeşitli aksesuarlar ve kostümler yardımı ile yapılan ve temelde bir anime, manga, film, oyun veya kitap karakterini taklit etmeyi hedefleyen bir kostüm ve performans sanatı olarak tanımlanabilir.

Cosplay yapan kişiler ise cosplayer olarak adlandırılır. Bu kişiler bu işi bir meslek olarak yapabileceği gibi yalnızca hobi amaçlı da yapabilirler. Bunu profesyonel olarak yapan kişiler genellikle modellerden ve mankenlerden oluşur.

Peki siz Anastasia Melorin’in çalışmalarını nasıl buldunuz? Hemen aşağıda bulunan yorumlar sekmesinden görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version