Ripple Effect Yeni Battlefield Oyunu ile Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

Yeni oyun için çalışmalar başladı!

Ripple Effect yeni Battlefield oyunu ile ilgili çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Yakın bir zaman önce verilen iş ilanı, oyun hakkında yeni bilgiler veriyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Battlefield için Ridgeline Games Stüdyosu Kuruldu


Battlefield serisinde, son olarak Battlefield 2042 oyununu görmüştük. Her ne kadar sonradan sarf edilen çaba ile bazı şeyler yoluna sokulabilmiş olsa da, genel olarak hayal kırıklığı olan güncel oyun sonrasında Electronic Arts bünyesinde büyük bir yapılanma söz konusu olmuştu. Respawn Entertainment Üst Yöneticisi Vince Zampella, Battlefield serisinden sorumlu hale getirilmiş, Ripple Effect (Battlefield Portal) stüdyosu yeni Battlefield deneyimleri üzerinde çalışmaya başlamıştı. Bununla birlikte EA Seattle stüdyosu ise yeni Battlefield oyunu için kolları sıvamıştı.

Ripple Effect Yeni Battlefield Oyunu İçin İş İlanı Verdi

Uzun zamandan sonra gelen yeni haberlere bakılırsa, Ripple Effect stüdyosu yeni Battlefield oyunu üzerindeki çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Yakın bir zaman önce verilen iş ilanına bakılırsa, görsel efekt yönetmenliği için uygun bir aday veya adaylar aranıyor. İlanın detaylarında ise en gerçekçi ve heyecan verici yıkım etkilerinin oluşturulması hedefleniyor.

Bildiğiniz gibi Battlefield serisi, çevresel yıkım konusunda etkileyici bir performans sunuyor. Ancak Electronic Arts, savaştan etkilene çevrenin daha gerçekçi bir şekilde yıkımı ile sürükleyici ve dinamik bir deneyimi yaratmayı istiyor.

Önceden DICE LA olarak bilinen Ripple Effect, Criterion Games dahil diğer stüdyolar ile Battlefield 2042 oyununun geliştirilmesinde DICE için yardımcı konumda bulunmuştu. Şimdi ise bağımsız olarak kendi oyununu geliştiriyor.

Hatırlayacağınız üzere 2021 yılında yapılan duyuru ile Battlefield serisi için kendi içinde bağlantılı bir evren oluşturmak için kollar sıvanmıştı. Haliyle de Ripple Effect tarafından geliştirilmekte olan sıradaki Battlefield oyunu, oluşturulan evrenin belki de ilk parçası olacak.

Son olarak, 2022 yılında kurulan ve Halo serisinin ortak yaratıcısı Marcus Lehto liderliğindeki Ridgeline Games tarafından geliştirilmekte olan tek oyunculu Battlefield oyunu olduğunu unutmayalım. Ayrıca DICE da serinin bir sonraki çok oyunculu oyunu üzerinde aktif olarak çalışıyor.

Exit mobile version