Resmi Silent Hill Haberleri Bu Hafta Geliyor!

Geliyor gelmekte olan!

Resmi Silent Hill Haberleri Bu Hafta Geliyor!

Sonunda beklediğimiz gün geliyor, sevgili Turuncu Levye takipçiler. Resmi Silent Hill haberleri, Silent Hill Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bu hafta içerisinde gelecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Silent Hill ve Metal Gear Solid Oyunları Steam’e Geliyor!


Serinin son oyunu olan Silent Hill Downpour, 2012 yılında satışa sunulmuştu. Geliştirilme aşamasındayken iptal olan Silent Hills hariç, aradan geçen on yıl boyunca herhangi bir yeni oyun görebilme şerefine nail olamamıştık. İşte bu sessizlik, bu hafta içerisinde resmi olarak bozulacak.

Resmi Silent Hill Haberleri, Konami Tarafından Resmiyet Kazandı!

Serinin Twitter hesabı üzerinden ‘Huzursuz rüyalarınızda, o kasabayı görüyor musunuz?’ yorumu yapılan yeni paylaşımla, 19 Ekim 2022 Perşembe günü TSİ 23:50 sıralarında yapılacak ve resmi sayfa üzerinden izleyebileceğimiz canlı yayın ile son güncellemeleri alacağız. Şimdilik bizi neyin beklediğine dair herhangi bir işaret verilmemiş olsa da, yoruma bakılırs ise Silent Hill 2 Remake ile ilgili bir şeyler de göreceğiz ve heyecanlanmamak için hiçbir sebep yok. Duyuru ile eş zamanlı olarak, Konami firmasının ve serinin sosyal medya hesaplarının kapak resimlerini değiştirdiğini de söyleyelim. Yani büyük bir duyurunun geliyor olduğuna şüphe yok.

Bildiğiniz gibi, 2019 yılının sonlarından bu yana sayısız Silent Hill iddiası, sızıntısı ve söylentisi ile karşılaşmıştık. Son dönemde Bloober Team tarafından geliştirilmekte olduğu iddia edilen Silent Hill 2 Remake daha ön planda kalmış iken, geçtiğimiz haftalarda Güney Kore menşeli GRAC (Oyun Derecelendirme ve İdare Komitesi) tarafından yapılan derecelendirme ile sürpriz bir şekilde Silent Hill: The Short Message ortaya çıkmıştı. Bunun Annapurna Interactive işbirliğinde geliştirilen ve bölümler halinde bizlere sunulacak olan bir oyun olacağı tahmin ediliyor.

Son olarak, 2023 yılının Şubat ayında çekimlerine başlanacağı ve yılın sonlarına doğruda tamamlanacağı söylenen Return to Silent Hill filminin yönetmeni Christophe Gans ile yapılan röportaj sırasında Bloober Team tarafından geliştirilmekte olan Silent Hill 2 Remake oyunu onaylanmıştı. Bununla birlikte Gans, birden fazla ekibin büyük oyunlar üzerinde çalıştığını da söylemiş iken, kendisinin de Team Silent ile çalışmakta olduğunu da sözlerine eklemişti.

Exit mobile version