Resident Evil 4 Remake Ada Wong İçeriği Duyuruldu

Seperate Ways sonunda geliyor!

Resident Evil 4 Remake Ada Wong İçeriği Duyuruldu

Capcom sonunda ağzındaki baklayı çıkarttı ve Resident Evil 4 Remake Ada Wong içeriği yeni State of Play yayını sırasında duyuruldu. Daha da güzel olanı ise önümüzdeki hafta çıkıyor olması. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: AC Mirage ve Resident Evil Oyunları iPhone 15 Pro İçin de Geliyor (Güncel)


Resident Evil 4 Remake Ada Wong İçeriği Sonunda Geliyor

Bildiğiniz gibi orijinal Resident Evil 4 oyununda Seperate Ways adında bir senaryo vardı. Ada Wong rolünde bu senaryoda, Leon Scott Kennedy ile oynarken iken yolumuzun pek çok kez kesiştiği bu karakterin neler yaptığını öğrenme fırsatı buluyorduk. Resident Evil 4 Remake ise ne yazık ki bu moddan yoksun olarak çıkmışsa da, Capcom sonraki bir zamanda Seperate Ways içeriğinin bizlere sunulacağını söylemişti. İşte o zaman da sonunda geldi ve State of Play yayını sırasında, Resident Evil 4 Remake Ada Wong içeriği duyuruldu. Dahası ise 21 Eylül 2023 Perşembe günü yayınlanacak.

Aynı Leon Scott Kennedy gibi Ada Wong da Los Iluminados tarafından kontrol altında tutulan köye sızmak için Avrupa bölgesinin ıssız ve kırsal bölgesine geliyor. Albert Wesker tarafından yönlendirilen Ada Wong karakterinin hedefi, Amber (Kehribar) adı verilen ve tarikatın karanlık sırrı olan gizemli materyali almak.

Elbette ana senaryoda gördüğümüz gibi bu iki karakterin yolları sık sık kesişecek, ama aynı zamanda bizlere sunulan hikayeye farklı bir perspektiften bakma fırsatı da bulacağız.

Oynanış mekanikleri olarak, aşina olduğumuz uzak ve yakın mesafeli çatışmaların yanı sıra, Ada Wong karakteri kanca da kullanabiliyor. Bu teçhizat sayesinde, belirli noktalara hızlıca ve kolayca ulaşabilmek mümkün oluyor. Ayrıca düşmanlarımızı yakın bir mesafeden bertaraf etmek için özel bir ekipmanımız da olacak.

Son olarak, Seperate Ways içeriği ile aynı gün yayınlanacak olan ücretsiz güncelleme ile The Mercenaries moduna Ada Wong ve Albert Wesker karakterleri de oynanabilir olarak eklenecekler.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Resident Evil 4 Remake oyununu oynadınız mı? Eğer oynadıysanız, Seperate Ways senaryosunu da bekliyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version