PUBG: Battlegrounds Güncelleme 16.2 Yayınlandı

Battle Royale oyunu için yeni içerikler ve özellikler kazanmaya devam ediyor...

PUBG Battlegrounds Güncelleme 16.2 Yayınlandı

PUBG: Battlegrounds Güncelleme 16.2, bugün itibarıyla bütün platformlarda yayınlandı. Birçok yeni içeriğin ve özelliğin oyuna dahil olduğu güncellemenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PUBG Mobile 1.9 Güncellemesi ile 4. Yıl Kutlanıyor


2017 yılında PC için yayınlanan PlayerUnkown’s Battleground ya da bilinen ismiyle PUBG, ücretli olarak piyasaya sürülmüştü. Çıkış yapmasının hemen ardından Steam mağazasında rekor üstüne rekor kıran yapım, 2018 yılının sonlarına doğru konsol kullanıcılarının da beğenisine sunulmuştu.

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayı içerisinde isim değiştirerek PUBG: Battlegrounds olarak anılmaya başlanan oyun için yeni güncellemeler yayınlanmaya devam ediliyor. Bu hafta itibarıyla 16.2 güncellemesi de yayınlandı.

Survivor Pass – Punk Wave, yeni taktiksel teçhizat, harita servisi ve beşinci yıl dönümü bilgileri dahil yeni güncellemeyle gelen detaylar şöyle;

PUBG: Battlegrounds Güncelleme 16.2 Detayları

Survivor Pass – Punk Wave: Yeni Survivor Pass: Punk Wave nihayet geldi (hem de yeni bir kullanıcı arayüzü görünümüyle)! Görevleri tamamlayıp ödülleri toplayarak savaş alanlarının en punk yıldızı olun. Bununla beraber, daha iyi bir Survivor Pass deneyimi için bazı denge düzeltmeleri ve genel kullanıcı arayüzü/kullanıcı deneyimi geliştirmeleri yaptık.

Yeni Taktiksel Teçhizat: Güncelleme 16.2 yeni bir Taktiksel Teçhizat olan Taktiksel Paket ve Tespit Dürbünü ile başlıyor!

Harita Servisi: 16.2 ile birlikte, bu güncellemenin normal maç rotasyonunda Sanhok’un yerini Haven alacağı için harita rotasyonları bir düzenlemeden geçecek. Endüstri adası Haven’ın dönüşünde yeni eklenen botlarla, düşman oyuncularla ve Pillar ile savaşmaya hazır olun!

Erangel/Miramar/Taego/Karakin/Haven

Erangel/Miramar/Taego

PUBG 5. Yıl Dönümü: Oyuncular artık normal maçlarda Erangel ve Taego boyunca çeşitli beşinci yıl dönümü dekorasyonunu görecekler ve ana lobide özel bir PUBG 5. Yıldönümü arka plan müziğini duyacaklar.

Exit mobile version