PUBG: Battlegrounds 19.1 Güncellemesi Geliyor

Yeni bir silah, araç, taktiksel teçhizat ve daha fazlası...

PUBG: Battlegrounds 19.1 güncellemesi, önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanacak. Yeni eşyaların dahil olacağı güncellemenin detayları haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: PUBG ile Assassin’s Creed İşbirliği Duyuruldu


Krafton tarafından yapılan duyuru ile yeni PUBG: Battlegrounds güncellemesi, PC kullanıcıları için 10 Ağustos 2022 ve konsol kullanıcıları için de 18 Ağustos 2022 tarihinde indirilebilir olacak. MP9, Katlı Kalkan, Mavi Çip Dedektörü ve Pillar Güvenlik Aracı’nın yanı sıra, Haven haritası da Assassin’s Creed serisi ile işbirliği için rotasyona dönecek. Yapılan açıklamanın detayları şöyle;

PUBG: Battlegrounds 19.1 Güncellemesi Detayları

KRAFTON, Inc. bugün PUBG: BATTLEGROUNDS oyuncularına sıradaki kapsamlı içerik güncellemesini açıkladı: Güncelleme 19.1. Güncelleme, PC sunucularında 10 Ağustos’ta ve konsollarda 18 Ağustos’ta yayına gireceği zaman, oyuncular yeni MP9 silahını görebilecekler, Pillar Güvenlik Aracı’nda sirenleri açıp yola koyulabilecekler ve Mavi Çip Dedektörü taktiğini kullanarak düşmanları tarayabilecekler. Oyuncular ayrıca yepyeni Katlı Kalkan özelliğine erişim sağlayacaklar ve bu kez popüler Assassin’s Creed serisinden tanınan düşmanlarla yüzleşmek için bir kez daha Haven haritasına iniş yapma imkanına sahip olacaklar.

Abstergo Industries Haven’ı Ele Geçiriyor!

Oyuncular PUBG: BATTLEGROUNDS ve Assassin’s Creed arasında devam eden iş birliğinin bir parçası olarak 16. sezondan bu yana ilk kez yeniden sunulan Haven haritasında çeşitli içerik temalı kaynakları ve donanımları keşfedebilecekler. Abstergo Industries, gizli bir Animus makinesi ve binanın çatısına stratejik bir şekilde yerleştirilmiş “Leap of Faith” çıkıntıları ile donatılmış; haritanın önemli binalarından birini devralıyor. Bununla beraber bu iş birliği, oyunculara oynanış süresince yeni kostümler, çanta kaplamaları, paraşüt kaplamaları, ifade ve daha fazlasını içeren sezon temalı kozmetik ödüller kazanma şansı sunuyor.

Aşağıda Güncelleme 19.1 ile ilgili çok yakında gelecek içeriğin detaylı bir özetini görebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen tam yama notlarını BURADAN inceleyin. Yeni içeriğe önceden göz atmak isteyen oyuncular bugün test sunucusuna giriş yapabilirler.

1659530497_2022_PUBG_BATTLEGROUNDS_19.1Yeni Eşyalar

Yukarıdakilere ek olarak Güncelleme 19.1 ayrıca oyunculara Sanhok’ta eşya belirme sıklığına düzenlemeler, botların sudan karaya geçerken hata düzeltmeleri, temel ve yapay zeka antrenman iyileştirmeleri ve yeni dereceli sezon 19 ve Survivor Pass sunuyor.

Exit mobile version