PS3 Geliştirici Kitinden Gears of War 3 Çıktı!

Her şey çok farklı olabilirdi...

Gears of War 3 PS3

Xbox markasına özel olan Gears of War 3‘ün PS3 geliştirici kiti içerisinde sekiz buçuk saatlik bir oynanış videosu ortaya çıktı. Epic Games’in açığa çıkardığı bu detay internette gündem konusu oldu. Peki Gears of War 3 ‘ün PS3 geliştirici kiti içerisinde ne işi var? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PS5 Kontrolcüsü DualSense ile Yağmur Damlalarını Bile Hissedin!


Gears of War 3 PlayStation 3 Geliştirici Kitinden Çıktı

Xbox markasına özel olan Gears of War 3’ün PS3 geliştirici kiti içerisinde sekiz buçuk saatlik bir oynanış videosu ortaya çıktı. Kotaku’ya konuşan geliştirici Epic Games, bunun sadece test amaçlı olduğunu ve Sony’nin hiç bir zaman Gears of War 3’ü PS3’e getirme gibi bir düşünce içerisinde olmadığını açıkladı.

Microsoft’un özel markalarından biri olan Gears of War 3 ilk olarak Xbox 360’a özel olarak Eylül 2011’de piyasaya sunulmuştu. Söz konusu oynanış videosuna aşağıda yer alan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

PlayStation 3 geliştirme kiti üzerinde oynanan oyun birçok teknik problemleri de beraberinde getirdiği açık bir şekilde gözükmekte. FPS düşüşleri, grafik motorundan kaynaklı üçüncü bölümün PlayStation 3 üzerinde oynanamaz olması ve kayıt noktası sisteminde yaşanan aksaklıklar bunlara örnek olarak gösterilebilir.

Oyun Hakkında: Gears of War 3, üçlemenin en son oyunu olarak karşımıza 2011 yılında çıktı. Epic Games tarafından özel olarak Unreal Engine 3 grafik motoruyla Xbox 360 için geliştirilen Gears of War 3 bir hayatta kalma ve kardeşlik hikayesini bizlere sunuyor. Oyuncular, savaş kahramanı ve Delta Squad’ın lideri Marcus Fenix’i kontrol altına alıyor ve onun gözünden bu amansız mücadeleye tanık oluyor.

Son insan kentinin çöküşünden on sekiz ay sonra, Locust’a karşı savaş hala devam ediyordur. Bu arada, yüzeyin derinliklerinde, gezegeni içeriden enfekte eden korkunç yeni bir tehdit türemiştir. Hayatta kalanlar dağınık ve harabe bir yaşam sürmekte. Marcus ve yoldaşları insan ırkını kurtarmak için her şeylerini ortaya koymak zorundadırlar.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Gears of War 3 ‘ü PS3 üzerinde deneyimlemek ister miydiniz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version