PlayStation Büyük Japon Oyunları İndirimleri Başladı

Japon oyunlarını seviyorsanız, kampanyayı kaçırmayın...

PlayStation Büyük Japon Oyunları İndirimleri Başladı

Sony Interactive Entertainment, PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları için yeni bir kampanya başlattı. Bu hafta itibarıyla PlayStation Büyük Japon Oyunları indirimi başladı. Eğer almayı düşündüğünüz bir oyun varsa, mağazayı kontrol etmenizde fayda var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (24 Şubat)


10 Mart 2022 tarihinde sona erecek olan kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Tam ve Premium sürüm oyunlar, eklentiler ve paketler dahil üç yüzden fazla seçenekte % 20 ile % 90 arasında değişen indirimler söz konusu iken, PlayStation Plus abonesiyseniz ek olarak seçili oyunlarda % 5 ile % 10 arasında indirim hakkınızın olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

PlayStation Büyük Japon Oyunları Kampanyası Neler Sunuyor?

Sayfadaki dikkat çeken oyunlardan ilki Bloodborne oluyor. FromSoftware tarafından geliştirilmiş ve PlayStation 4 için özel olarak satışa sunulmuş olan bu oyun, % 50 indirim ile 89.50 TL’ye alınabiliyor.

Eğer Japon Rol Yapma Oyunları ilginizi çekiyorsa, Scarlet Nexus iyi bir tercih olabilir. % 58 indirim ile 599 TL yerine 251.58 TL karşılığında alınabiliyor. Halihazırda oynanabilir demo da yayınlanmış olduğu için, satın alımdan önce bir deneyebilmeniz de mümkün oluyor.

Öncelikli olarak önerebileceğimiz oyunlardan bir tanesi de Captain Tsubasa: Rise of New Champions. Standart sürüm % 67 indirim ile 529 TL yerine 174.57 TL iken, Deluxe sürüm ise % 75 indirim ile 142.25 TL. Scarlet Nexus gibi bu oyun için de bi demo yayınlanmış. Tam bir fikir sahibi olabilmesi için bir denemeniz sizin yararınıza olacaktır.

Size öncelikli olarak önerdiğimiz bu üç oyunun yanı sıra, aşağıdaki listeden tercih edilebilecek oyunlara göz atabilirsiniz. Şimdiden keyifli oyun dileriz.

Exit mobile version