Oyuncu Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler

Oyun sevdalısı sevgilisine hediye almak isteyenler için amme hizmeti...

Bazen hediye almak konusunda çok kararsız kaldığımız oluyor. Özellikle geek veya oyuncu bir sevgiliniz varsa bilirsiniz ki gömlek, kazak, t-shirt alarak onları mutlu edemezsiniz. Ancak bu tip zevkleri olan bir sevgiliniz varsa onları mutlu edebilecek çok iyi ürünler var. Siz de hediye almakta zorlanıyorsanız oyuncu sevgiliye alınabilecek hediyeler listemize göz atarak fikir edinebilirsiniz. Şimdi gelin bakalım neymiş bu hediyeler.


İlginizi Çekebilir: Sevgiliyle Oynanabilecek Oyunlar


Oyuncu Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler Listesi

Listeye biraz basit başlayarak aklımıza gelen ilk tercihi yazalım. Kız veya erkek arkadaşınıza hediye almayı düşünüyorsanız, onun son zamanlarda oynamak istediği ancak bir şekilde elde edemediği oyunu alabilirsiniz. Ayrıca bu hediyenizi bir miktar süsleyerek, Steam’den Gift şeklinde alarak sürpriz yapabilirsiniz. Ayrıca onun haberi olmadığı bir zamanda PlayStation Store’den istediği oyunu alıp indirebilirsiniz. Yada dijital değil fiziksel bir hediye olsun istiyorsanız, istediği oyunu kutulu olarak edinip bir hediye paketi halinde verip sevgilinizi çok mutlu edebilirsiniz.

oyuncu sevgiliye alınabilecek hediyeler

Son yılların belkide oyun dünyasının ön önemli parçası online oyunlar. Hemen hemen tüm online oyunların da içeriğinde oyun içi satın alınabileceğiniz karakter kostümleri, deneyim güçlendiriciler veya görsel bir takım geliştirmeler var.

Siz de sevgilinizin severek oynadığı online oyunun, oyun içi mağazasına göz atarak onun çok hoşuna gidecek bir hediye seçebilirsiniz. Normalde sahip olmak istediği ancak oyun içi para vermeyi doğru bulmayan birisi için çok güzel bir hediye olacaktır.

Kişisel olarak en çok hoşuma giden hediyelerden birisine geldi sıra. Kız veya erkek arkadaşınızın sevdiği bir oyunun, dizinin, filmin karakterinin tasarlanmış fiziksel bir figürünü satın alabilirsiniz. Maddi durumunuza göre kalitesini veya boyutunu seçeceğiniz karakterler, alınabilecek en iyi hediyeler arasında.

Masasının bir köşesine koyacağı ve her gördüğünde onu mutlu edip aklına sizi getirecek bir hediye olan figürler için bir çok satın alma imkanı var. İzmir, İstanbul, Ankara, Kocaeli gibi büyük illerde gidip görerek satın alabileceğiniz mağazalar bulunuyor. Ayrıca internetten de aradığınız ürünü rahatça bulabileceğiniz onlarca site bulunmakta.

Ülkemiz oyunlar konusunda hızla ilerleme kaydeden bir ülke. Bir çok online oyunun offline turnuvaları, oyunlar ile ilgili fuarlar, özel şirketlerin düzenlediği günlük etkinlikler gibi bir çok organizasyon düzenleniyor. Siz de sevgilinize bu etkinliklerin 2 kişilik biletini alarak hem onunla zaman geçirecek bir organizasyon yapmış olursunuz, hem de çok sevineceği bir hediyeyi ona sunmuş olursunuz.

Sevgiliniz eğer oyunlara yeni başlamış birisi değilde küçüklüğünden beri oyunlarla içli dışlı büyümüş birisi ise bu el konsolları onu çok mutlu edecektir. 20 yaş ve üstü bir çok genç, zamanında bu el konsollarıyla çok uzun saatler geçiriyordu. Yıllar sonra böyle bir hediye almak, bir çok oyuncunun çok hoşuna gidecektir. Gene internet üzerinden araştırarak bir çok satın alabileceğiniz siteye ulaşabilirsiniz.

(Aramızda kalsın ama, el konsolu olarak Nintendo Switch satın alırsanız sizinle evleneceğine emin olabilirsiniz)

Oyuncu ekipmanları da sevgilinizin çok hoşuna gideceğini düşündüğümüz hediyelerden. Artık günümüzde o kadar çeşitlenmiş bir hale geldiki, uçsuz bucaksız bir listeden hediyenizi seçebilirsiniz. Ayrıca çaktırmadan istediği ekipmanı öğrenerek daha da mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Her fiyattan ürünler bulabileceğiniz bu madde de aklınızda bulunması gereken hediyelerden birisi olsun.

Her oyuncu, uyandığında çevresinde oyunlar ile ilgili şeyleri görmeyi çok sever. Figürleri önerdiğimde de düşündüğüm şey buydu. Ancak figürden daha büyük ve dikkat çekici bir hediye arıyorsanız, oyun temalı bir tablo çok iyi tercih olacaktır. İnternette, istediğiniz her görseli tabloya çeviren bir çok site bulabilirsiniz. Hem boyutunu hem ayrıntılarını ayarlayabileceğiniz bu hediye de gayet güzel bir seçim olacaktır. Ayrıca artık bir çok sitede, satın aldığınız ürünün üzerine yazı yazdırabiliyorsunuz. Satın aldığınız tablonun bir köşesine, sevgilinizin oyunlarda kullandığı nick name’i yazdırarak çok daha etkili ve güzel bir hediye almış olursunuz.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Fiyatı Ne Olacak?


Sizlerin de Oyuncu Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler Listesine eklemek istediğiniz ürünler varsa yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek, oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version