NFS Underground 2 Remaster Projesi Göz Kamaştırıyor

Underground 2'yi günümüz grafiklerine getiren bir geliştirici, günümüzü güzelleştirmeyi başarıyor.

nfs underground 2 remaster

NFS Underground 2 Remaster, muhtemelen Electronic Arts’a en çok yapılan isteklerdendir. Buna rağmen şirket, Underground serisi yerine Hot Pursuit’i yeni nesil grafiklere taşıma kararı almıştı. Peki, Underground 2 Remastered projesi geliştirilseydi oyun nasıl görünürdü?

Türkiye’de yarış oyunu denilince akla uzun süre tek bir isim geldi: Need for Speed. Özellikle NFS serisinin içerisinde geliştirilen Underground ve Underground 2 oyunları, devasa bir başarıya ulaşmışlardı. Oyunların başarısı sadece Türkiye’de de sınırlı kalmamıştı.

PC, PlayStation 2, Xbox ve Nintendo GameCube için geliştirilen her iki oyun, milyonlarca kopya satmışlardı. Sadece ilk Underground, tüm platformlarda 11 milyon kopyayı satarak, önemli bir başarıya ulaşmıştı.

İki mükemmel oyunun ardından piyasaya Most Wanted ile geri dönen EA, yine gönülleri fethediyordu. Fakat işler Most Wanted’tan sonra istenildiği gibi gitmedi. Bugüne kadar birçok farklı NFS oyunu çıkmasına rağmen, diğer oyunlar asla bu üç oyun kadar tat vermediler.

NFS Underground 2 Remaster Videosu

Bir süre önce EA’in NFS serisinden bir oyunu yenileyeceği konuşulmaya başlandığında, birçok kişi heyecanlandı. EA’in özellikle Underground’ları yenileme ihtimali, milyonlarca oyuncuyu sevindirmeye yetmişti. Tüm bu beklentiye rağmen Electronic Arts, Hot Pursuit Remastered projesini gün yüzüne çıkarmıştı.

EA’in yapamadığını yapmak için harekete geçen isim ise bir YouTuber oldu. Rusya’dan ODONATA CINEMA isimli bir kanal, çok beğenilen bir videoyu takipçileri ile paylaştı. Videoda Need for Speed: Underground 2’nin Remastered versiyonu çıksa, neler olabileceğini görüyorduk.

Odonata Cinema’nın yayınladığı videoda, Underground 2’den alışık olduğumuz yolları gördük. Yine videonun başında Underground 2’ye başladığımız Nissan 350 Z’yi yeni grafiklerle görebiliyorduk.

Yayınlanan videonun ilerleyen bölümlerinde ise tanıdık başka arabalar bizleri karşılamaya başladı. Videonun açıklamasında yazanlara göre tasarımcılar, üç farklı oyundaki ikonik araçları videoya yerleştirdiler: Underground, Underground 2 ve Most Wanted… Nitekim videoya sonradan dahil olan Mavi ve Beyaz renklerdeki BMW, birçoğunuzda bir damla yaş oluşmasına yol açmış olabilir.

Beğeni toplayan videonun tamamını ise hemen yukarıdan izleyebilirsiniz. Umarız bir gün Electronic Arts da tüm oyuncuların isteğine kulak verir ve bizleri mutlu edecek Remastered projeleri ile karşımıza çıkar.


İlginizi Çekebilir: Hot Pursuit Remastered Sistem Gereksinimleri


Exit mobile version