Netflix The Witcher Oyuncu Kadrosu Genişliyor!

Kılıçları hazırlayın.

Netflix‘in uyarlama dizilerinden biri olan The Witcher, çıkışı ile eleştirmenlerden ve izleyicilerden geçer not almayı başardı. Şimdiden ikinci sezon hazırlıklarına başlayan dizi ekibi, anlaşılan yeni sezon ile çıtayı bir adım daha yukarı çıkaracak. Ortaya çıkan bilgilere göre The Witcher‘ın ikinci sezonunda oyun serisinden tanıdığımız bir karakter ile karşılaşacağız. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Netflix Resident Evil Dizisinden Yeni Detaylar!


The Witcher Kadroyu Genişletmeye Devam Ediyor

Netflix‘in popüler dizisi The Witcher’ın yeni sezonuna iki yeni oyuncu daha katılıyor. Ortaya çıkan sızıntılara göre yeni sezonda Lambert ve Coën karakterlerini göreceğiz. Toplam üç bölümde yer alacak olan bu karakterlerden Lambert’i CD Projekt‘in Wild Hunt oyunundan tanıyoruz. Coën ise Blood of Elves romanında yer alan bir isim.

Netflix The Witcher Oyuncu Kadrosu Genişliyor!

Lambert’i Paul Bullion, Coën karakterini ise Yasen Atour canlandıracak. Son olarak Mark Hamill’in Vesemir karakterini oynaması için Netflix’in resmi olarak teklif götürdüğü iddiaları mevcut. Bakalım iddialar doğru çıkacak mı? The Witcher 2021 yılında sadece Netflix üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Dizinin Konusu: The Witcher‘ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

Oyuncular:

Peki ya siz sızıntılar hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version