Netflix The Witcher Dizisinin Vesemir’ini Buldu!

Beklenen haber gelmedi..

Netflix The Witcher Dizisinin Vesemir’ini Buldu!

Netflix The Witcher dizisinde Vesemir karakterini canlandıracak oyuncu merakla bekleniyordu. Aylardır süren dedikodulara Netflix son noktayı koydu. The Witcher dizisinde Vesemir karakterini hangi aktörün canlandıracağı belli oldu. Aylardır süren dedikodular boyunca en sık konuşulan isim Mark Hamill’di. Star Wars serisinin kır saçlı aktörü Vesemir’e olan benzerliği yüzünden role en çok yakıştırılan isimdi.

Mark Hamill, 2018 yılında Vesemir rolünü canlandırmak için ilgisini olduğunu açıklamıştı. Daha sonra dizi ve karakter hakkında herhangi bir bilgisi olmadığını itiraf etmişti. Bu dedikoduların en sonunda bir hayran sitesi Mark Hamill ile Netflix’in rol için anlaştığını açıklamıştı.


İlginizi Çekebilir: Riot’un Oyunu Project A Gerçek İsmini Bulmuş Olabilir


The Witcher Vesemir karakteri kim tarafından canlandırılacak?

Netflix yaptığı açıklamada Vesemir’in Kim Bodnia tarafından canlandırılacağını duyurdu.

Kim Bodnia kimdir?

Danimarka’lı aktör, yönetmen ve yazar. Netflix kendisini Vesemir rolü için uygun görsede pek tanınmayan bir oyuncudur. Dizi severler kendisini Killing Eve dizisindeki rolünden dolayı tanıyabilir. Kim Bodnia, Killing Eve dizisinde Konstantin isimli bir Rus ajanı canlandırmıştı.

Bu dizideki başarılı performansından sonra BAFTA ödüllerinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu adaylığına layık görülmüştü. Ayrıca Danimarka’da birden çok yerli ödül kazanmıştır. Dizi severlerin kendisini tanıyabileceği bir diğer rol ise İskandinav dizisi The Bridge‘de canlandırdığı dedektif Martin Rohde karakteridir.

Vesemir Hakkında Neler Biliyoruz?

Vesemir, Kaer Morhen’deki büyük yıkımdan kurtulmuş birkaç kişiden biri olan yaşlı bir Witcher’dır. Dizinin ana karakteri Geralt için hem baba hem de akıl hocası gibidir. Sert mizaçlı ve iyiliğe inanmayan bir karakterdir.

Netflix The Witcher Yayın Tarihi ve Diziye Katılan Diğer Oyuncular

Kim Bodnia’yı Vesemir rolünde görmek için biraz daha beklememiz gerekecek. Sevilen dizi büyük ihtimalle 2021’in ikinci yarısında seyircilerle buluşacak. Yeni sezonla birlikte Yasen Atour-Coen, Agnes Bjorn-Vereena, Paul Bullion-Lambert, Kristofer Hivju-Nivellen, Thue Ersted Rasmussen-Eskel, Aisha Fabienne Ross-Lydia ve Mecia Simson ise Francesca rolüyle diziye katılacak.

Netflix’in The Witcher’a ait sayfasına buradan ulaşarak diziyi izleyebilirsiniz.

Exit mobile version