Netflix Resident Evil Dizisinden Yeni Detaylar!

Dizinin evreni beklediğimizden de geniş tutulacak.

Netflix’in geçen yıl resmi olarak duyurulan Resident Evil dizisi hakkında heyecanlandıran detaylar paylaşılmaya devam ediliyor. Bu yaz çekimlerine başlanacak dizinin Netflix tanıtım yazısı da açığa çıktı. Peki bizleri neler bekliyor? İşte Netflix Resident Evil dizisinin ana konusu.


Göz Atın: Resident Evil 3 Çıkış Tarihi Nedir? 


Netflix Resident Evil Dizisinin Tanıtım Yazısı Açığa Çıktı

Oyun dünyasının önemli marka isimlerinden biri olan Resident Evil’ın bildiğiniz üzere iyi veya kötü bir film serisi mevcut. Genel yorumlara bakıldığı zaman hayranları hayal kırıklığına uğratan marka anlaşılan adını Netflix’in yardımı ile temizleyecek gibi duruyor. İlk gelen bilgilere göre toplamda sekiz bölümden oluşacak dizinin her bir bölümü 60 dakika uzunluğunda olacak.

2021 yılında Netflix üzerinden yayınlanması beklenen dizinin bu yıl Haziran ayında çekimlerine başlanması planlanıyor. Constantin Film tarafından yapılacak dizinin geçtiğimiz saatlerde ise tanıtım yazısı açığa çıktı. Oyun ve film serilerinden tanıdığımız Albert Wesker’in kız kardeşleri ve kızları Jade ve Billie Wesker’in hikayesini konu alacak olan dizinin tanıtım yazısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Albert Wesker
Albert Wesker

“MD’deki Clearfield bölgesi, uzun zamandır birbirinden bağımsız üç şirketin gölgesinde durmaktaydı: Umbrella Corporation, hizmet yetkisi elinden alınan Greenwood Asylum ve Washington D.C. T virüsünün keşfinden 26 yıl sonra bugün, bu üç karanlık şirketin ilk salgının belirtileri ile sakladıkları sırlar açığa çıkacak.”

Oyuncu kadrosu henüz resmi olarak açıklanmayan dizinin yayın tarihi de belirsizliğini koruyor. Konu hakkında yeni detaylar paylaşıldıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Peki ya siz Netflix’in Resident Evil dizisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version