Netflix Party İle Arkadaşlarınızla Birlikte Netflix İzleyin

Netflix Party bu günlerde çok işimize yarayacak gibi..

Netflix Party İle Arkadaşlarınızla Birlikte Netflix İzleyin

Hilarious film. Young cinema visitor hoot with laugh holding coke and popcorn.

Sosyal mesafe kuralına uymak zorunda olduğumuz bu günlerde sosyalleşmeyi bir şekilde sağlamamız gerekiyor. İnsan doğası gereği bu boşluğu doldurmamız gerekiyor. Google Chrome eklentisi Netflix Party ile arkadaşlarınızla birlikte aynı anda Netflix üzerinden içerik izlemek mümkün hale geldi.


İlginizi Çekebilir: Just Cause 4 Ücretsiz Oldu! 180 Liralık Oyunu Şimdi İndirin


Netflix Party, Netflix’te arkadaşlarınızla birlikte senkronize bir şekilde dizi ya da film izlemenizi sağlayan kullanması oldukça kolay bir Google Chrome eklentisidir. Bununla birlikte eklentiyle birlikte gelen sohbet özelliği ile film ya da dizi izlerken aynı zamanda mesajlaşabilirsiniz. Sohbet özelliğini kapatıp tercih ettiğiniz sesli sohbet uygulamasından filmi yorumlayarak izleme imkanınızda mevcut.

Netflix Party Nedir? Kurulumu Nasıl Yapılır?

Eklentiyi Kurun

Buraya tıklayarak Netflix Party’nin resmi sitesine gidin ve Chrome eklenti sayfasına gitmek için bağlantı adresine tıklayın. Eklentiyi kullanmanız için tarayıcı olarak haliyle Google Chrome kullanmanız gerekecek. “Chrome’a ekle” butonuna basarak eklentiyi tarayıcınıza ekleyin.

İzleyeceğiniz İçeriğe Karar Verin

Netflix Party’yi kurduktan sonra Netflix’e girin ve izleyeceğiniz dizi ya da filme karar verin. İzleyeceğiniz filmi ya da diziyi bulduktan sonra tarayacınızın adres çubuğunun sağ tarafında “NP” yazılı butona tıklayın. Oradan grup kurup Netflix Party bağlantı adresi oluşturabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Buradan filmi başlatma, durdurma, ileri-geri sarma gibi değişiklikleri ya da bu değişiklikleri kimin yapabileceği gibi ayarları yönetebilirsiniz. Netflix Party izlediğiniz içeriği diğer grup üyeleriyle aynı anda izlemeniz için senkronize eder. Unutmayın eğer filmi durdurursanız gruptaki diğer herkes içinde film duracaktır.

Keyfinize Bakın

Görseldeki gibi ekranınızın sağ tarafında bir sohbet penceresi açılacak.  Sohbet penceresinde görünecek olan takma adınızı ya da size ait avatarı değiştirebilirsiniz.

Netflix Party grubunun kurucusu diğer gruptaki arkadaşlarıyla bir bakıma Netflix’ini paylaştığı için çok ufak bir gecikme olacaktır. Sohbet odası olduğu için bu gecikmenin gerçekten çok önemi yok. Diğer bir sorun ise Netflix Party’den nasıl çıkacağınızı bulmak. Sohbet sekmesinde bunu gerçekleştirecek bir buton bulunmuyor. Direk olarak izlediğiniz içerikten çıkarak bu şekilde çıkışı gerçekleştirebilirsiniz.

Exit mobile version