Mount & Blade II: Bannerlord GeForce Now’a Geliyor!

Baltalar elimizde uzun ip belimizde.

Mount & Blade II Bannerlord GeForce Now

TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade II: Bannerlord ‘un GeForce Now kütüphanesine çok yakında dahil olacağını resmi olarak duyurdu. Mount & Blade II: Bannerlord, bugün TSİ 13:00’da PC (Windows) için erken erişime açılacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Mount & Blade II: Bannerlord Multiplayer İnceleme


Mount & Blade II: Bannerlord GeForce Now ile Geliyor

TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade II: Bannerlord‘un GeForce Now kütüphanesine dahil olacağını resmi olarak duyurdu. TaleWorlds, Warband sonrasında serinin yeni oyununu geliştirmeye başladığını 2012 yılında açıklamıştı. Serinin hayranları, yaklaşık sekiz yıldır Bannerlord için elleri mouse’larda bekliyorlardı.

Mount & Blade II: Bannerlord, 30 Mart 2020 itibarıyla aslında tam olarak çıkmış sayılmayacak: oyun erken erişim aşamasında bizlere servis edilecek. Yani TaleWorlds, oyunun tamamen bitmiş hali yerine, bitmeye çok yakın bir sürümünü oyuncuların beğenisine sunacak.

30 Mart tarihinden sonra erken erişime giren yapım, sonrasında oyuncularla birlikte geliştirilmeye devam edilecek. TaleWorlds, oyunu erkenden alan oyuncuların gönderdiği geri bildirimlerle eksiklikleri giderecek ve nihai sürümün eksiksiz olmasını sağlayacak.

GeForce Now Nedir? GeForce Now, bir oyunu yüksek donanıma gerek duymadan bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan Nvidia’nin video oyun streaming servisidir. Henüz pek stabil çalıştığı söylenemese bile gelecek için oldukça umut veren bir hizmet.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Mount & Blade II: Bannerlord bizleri memnun edebilecek mi? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Exit mobile version