Mortal Kombat Filmi Yakında Netflix’e Geliyor

Bu günler için iyi haber.

Mortal Kombat Filmi Yakında Netflix'e Geliyor

Netflix, Nisan ayında yayın platformuna getireceği tüm dizi ve filmleri açıkladı. Mortal Kombat filmi Netflix üzerinde yayına girecek filmler arasında sayılan isimlerden oldu.

Mortal Kombat filmini Paul W.S. Anderson yönetmişti. Paul W.S. Anderson, başrolünde ve aynı zamanda aynı zamanda eşi olan Mila Jovovich’in bulunduğu milyarlarca dolar hasılat yapmış Resident Evil serisinide yönetmişti. Ayrıca bu yıl sonunda çıkması planlanan Monster Hunter filmininde yönetmenliğini yapıyor.


İlginizi Çekebilir: İspanya Ligi FIFA 20 Üzerine Taşınıyor


Filmin kadrosunda kimler var?

Raiden rolüyle Christopher Lambert, Liu Kand rolüyle Robin Shou, Johnny Cage rolüyle Linden Ashby, Kitana rolüyle Talisa Soto, Scorpion rolüyle Chris Casamassa ve Sub-Zero rolüyle Francois Petit filmin kadrosunu oluşturuyordu.

1995 yapımı orijinal Mortal Kombat filmi aynı yıl içinde 122 milyon $ hasılat yapmıştı. 1997’deki devam filmi Mortal Kombat: Annilation ise büyük hayal kırıklığıyla dünya çapında 51 milyon $ hasılat yapabilmişti.

Yeni film ne zaman gelecek?

Avustralya’da çekimleri tamamlanan yeni filmin Ocak 2021’de vizyona girmesi bekleniyor. Sinema salonlarının o tarihte yeniden açılacağı düşünülerek bu tarih belirlenmiş. Filmin yapımcılığını aynı zamanda Aquman‘in yönetmenliğini yapmış James Wan üstleniyor. Filmin yönetmenliğini ise Avustralya’lı reklam filmi yönetmeni  Simon McQuoid yapıyor.

Mortal Kombat Filmi Netflix üzerinde ne zaman yayınlanacak?

İlk video oyunu filmlerinden olan yapım 1 Nisan’da platforma ekleniyor. Netflix bunun için Twitter üzerinden esprili bir açıklama yaptı.


Film platforma eklendikten sonra buradan filmi izleyebilirsiniz.

 

Exit mobile version