Modern Warfare’in Yeni Haritasını Fareler Bastı

Pied Piper haritasının easter egg'i yayınlandı.

Call of Duty: Modern Warfare için yayınlanan Pied Piper haritası, barındırdığı easter egg ile görenleri şaşırtmayı başardı.

Modern Warfare için yayınlanan sezon ortası güncellemesi ile oyuna Pied Piper adı verilen bir harita eklenmişti. Birkaç gündür oynanmaya açık olan haritayı dolanan CoD oyuncuları, ilginç bir detay fark ettiler: Fare kapanları.

Haritanın çeşitli yerlerine gizlenen fare kapanlarının yanı sıra büyük peynirler de bulunuyordu. Kapanların ve peynirlerin peşine düşen oyuncular, bunun bir tür easter egg olduğunu görmekte geç kalmadılar. Çünkü haritanın tam ortasında, Alman halk hikayesi kahramanı Fareli Köyün Kavalcısı heykeli yerleştirilmişti. Keza haritanın ismi de hikayenin orijinalinden geliyordu.


İlginizi çekebilir: Ölen arkadaşlarının cenazesini loot’ladılar


Haritayı farelerin basması için ilk olarak bütün kapanların ortadan kaldırılması isteniyordu. Sonrasında çevredeki bütün peynirlerin toplanması ve bu peynirlerden bir tanesinin heykelin önüne yerleştirilmesi gerekiyordu.

Tüm bunlar yapıldıktan sonra kavaldan güzel notalar çıkmaya başlıyor ve ansızın bütün her yerde fareler görülüyordu.

Bugüne kadar yapılagelmiş en ilginç easter egg’lerden bir tanesi olan Pied Piper’da yaşanan o anların videosunu ise yazının başındaki videoda görebilirsiniz.

Exit mobile version