Mass Effect 2’den Jack Aslında Panseksüel!

Sen ne ayaksın Fox News?

Mass Effect 2

Mass Effect Legendary Edition yakında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Serinin en çok beğenilen oyunu Mass Effect 2’de bu pakete dahil olacak oyunlardan biri. Garrus, Thane, Jack ve Kasumi’nin macerasının anlatıldığı yapımda Jack’in karakterinde yapılan değişikliklerle ilgili bazı ilginç detaylar ortaya çıktı. Mass Effect 2 başyazarı Brian Kindregan, Jack’in aslında panseksüel olarak tanımlanması gerektiğini ancak bu kararın, Fox News’ten gelen eleştiriler yüzünden değiştirildiğini açıkladı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: A Way Out Satış Başarısıyla EA’yi Şaşırttı!


Mass Effect 2’den Jack’in Gerçek Kimliği

Mass Effect 2 başyazarı Brian Kindregan, Jack’in aslında panseksüel olarak tanımlanması gerektiğini ancak bu kararın, Fox News’ten gelen eleştiriler yüzünden değiştirildiğini açıkladı. Kindregan’ın konu hakkındaki tam açıklamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

”Jack’in romantizm seçenekleri aslında fazlasıyla genişti. En azından geliştirme sürecinin büyük bir parçasında… Sonrasında bu sistem sadece erkek ve kadın olarak kaldı. Mass Effect, ABD’de Fox News tarafından oldukça ağır ve haksız bir şekilde eleştirilmişti o zamanlar. Mass Effect 2’nin geliştirme ekibi oldukça ilerici, açık fikirli bir ekipti. Evren dahilinde tek bir eşcinsel karakter olarak Liara vardı.

Bunu genişletme girişimimiz dikkatleri üzerimize çekmiş olabilir. Kağıt üzerinde teknik olarak eşcinsel bile sayılmazdı Liara çünkü o tek cinsiyetli bir türe mensuptu. Komik, çünkü benim anlayışım her zaman onun panseksüel olması yönündeydi. Sektör o zamandan beri büyük bir ilerleme kaydetti ve BioWare bu konuda başı çeken stüdyolardan biri oldu. Bunun için mutluyum.” 

Jack’in aktrisi Courtenay Taylor ise The Gamer’a her zaman karakterinin panseksüel olduğu izlenimine kapıldığını ve bunun ne zaman / neden değiştirildiğinden emin olmadığını açıkladı. Artık sebebin kaynağını biliyoruz. Ah Fox… Son olarak Electronic Arts ve geliştirici BioWare, Mass Effect serisinin yeni oyunundan ilk teaser fragmanı The Game Awards 2020 etkinliğinde yayınlamıştı. Henüz geliştirme sürecinin erken aşamalarında olan oyunu eski tecrübeli ekip geliştiriyor. Çıkış tarihi, çıkış yapacağı platformlar ve detaylar henüz netlik kazanmış değil.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version