Like a Dragon: Ishin! PC Gereksinimleri Belli Oldu

Satın almak için çıkış gününü bekleyeceğiz gibi...

Like a Dragon Ishin! PC Gereksinimleri Belli Oldu

Bildiğiniz gibi SEGA ve Ryu ga Gotoku Studio, bu yıl iki Yakuza oyunu birden çıkacak. Aslında seri artık isim değiştirdiği için, Like a Dragon demek daha doğru olacak. Bu bağlamda, bahsi geçen iki oyundan Like a Dragon: Ishin! için PC gereksinimleri ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Like a Dragon: Ishin! Fragmanı Yayınlandı


Sakamoto Ryoma rolünde olduğumuz ve akıl hocamızın cinayetini araştırmak için Bakumatsu döneminde kurulan özel polis birliği Shinsengumi bünyesine katılacağımız bir hikayeyi anlatacak olan oyun, Ryu ga Gotoku Ishin! adıyla 2014 yılı içinde sadece Japonya’da satışa sunulmuştu. Şimdi de batıya geliyor. PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor ve 21 Şubat 2023 tarihinde satışa sunulması bekleniyor. Ne var ki şimdilik ülkemizde ön-siparişe açık değil. Muhtemelen Marvel’s Midnight Suns gibi, satışa sunulduğu gün itibarıyla satın alabileceğiz.

Like a Dragon: Ishin! PC Gereksinimleri

Çıkışına üç haftalık bir zaman kala, PC gereksinimleri de ortaya çıktı. Steam sayfası üzerinden verilen bilgilere göre, Intel Core i5-3470 veya AMD Ryzen 3 1200 işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 960 veya AMD Radeon RX 460 ekran kartlı bir sistem işinizi görecektir.

En Düşük Gereksinimler (1080p 30 FPS, Düşük Ayalar)

En Düşük Gereksinimler (1080p 60 FPS, Yüksek Ayalar)

Exit mobile version