Koronavirüs Nedeniyle Ertelenen Filmler ve Diziler

Koronavirüs sebebiyle dahası gelecek gibi..

Corona Virüs Nedeniyle Ertelenen Filmler Ve Diziler

Koronavirüs salgınının hızla yayılmasının yarattığı endişe Disneyland‘in kapanması, E3‘ün iptal edilmesi, NBA‘de sezonun durdurulması gibi bir çok duruma neden oldu. Bunlara benzer bir çok etkinlik ya ileri bir tarihe ertelendi ya da tamamıyla iptal edildi.

Virüs salgını sebebiyle etkilenen bir diğer sektör ise sinema ve televizyon sektörü oldu. Daniel Craig’in başrolünde olduğu James Bond filmi No Time To Die‘ın geçen hafta vizyon tarihinin ertelenmesi sinema sektöründe bir akım başlattı. Bu ilk ertelemeyi Disney, Paramount, Universal gibi yapımcı şirketler ve bir çok film takip etti. Tüm bu önlemlerin yanı sıra virüsün aşısı ABD’de test edilmeye başlandı haberleri ise konu hakkında güzel bir haber olarak karşımıza çıkmıştı.


İlginizi Çekebilir: PlayStation’dan İki Yeni Silent Hill Oyunu Yolda!


Koronavirüs Nedeniyle Ertelenen Yapımlar

No Time To Die

James Bond serisinin son filminin vizyon tarihi sinema sektörünün salgından etkilenmesi nedeniyle Kasım 2020’ye kadar ertelendi.

Film, Birleşik Krallık’ta 12 Kasım 2020’de, A.B.D’de ise 25 Kasım 2020’de vizyona girecek.

Fast & Furious 9

Şimdiye kadar yapılan en büyük erteleme serinin 9. filmiyle oldu. Universal yaptığı açıklamada Mayıs ayında vizyona girmesi beklenen filmin Nisan 2021’de vizyonda olacağını duyurdu.

A Quiet Place: Part II

Filmin yapımcısı ve yönetmeni John Krasinski Twitter’dan yaptığı açıklamada vizyon tarihine bir hafta kalan filmin ertelendiğini duyurdu. Yapımcı şirket Paramount henüz yeni bir vizyon tarihi belirlemiş değil.

Mulan

1998 yapımı orjinal Mulan’ın yeniden çevrimi olacak olan filmin vizyon tarihi 27 Mart’tı. Filmin yeni vizyon tarihi ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. Böylece film Koronavirüs sebebiyle ertelenenler arasında katılmış oldu.

The New Mutants

Yıllar süren belirsizlikten sonra vizyon tarihi 3 Nisan’a kavuşan yapım belirsiz bir tarihe kadar ertelendi. Yapımcı şirket Disney filmi 2020’nin ilerleyen dönemlerinde vizyona sokmayı planlıyor.

Antlers

İlk vizyon tarihi 17 Nisan olarak belirlenen Disney’in korku filmi ertelendi. Yeni vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Ertelenen Diğer Tüm Filmler Ve Diziler

Exit mobile version