Karius ile FIFA 20 Oynamak İster misiniz?

Karius ile FIFA 20 sahadaki gibi oynuyorsa çok kolay olabilir.

kariusla fifa

Karius ile FIFA 20 oynamak isteyen kimler? Beşiktaş’ın Liverpool’dan transferi, başarılı(!) Alman Kaleci Loris Karius, takipçilerine meydan okudu. Koronavirüs önlemi sebebiyle eve kapanan ünlülerden birisi olan Karius, evinde sıkılacak olacak ki, böyle bir yola başvurmuş. Kariusla Fifa oynamak isteyenler için haberin devamına göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Konami Barcelona’nın FIFA 20 Turnuvasına Katılmasını Engelledi


Karius ile FIFA 20 oynama şansı

Instagram’da paylaştığı bir gönderi ile takipçilerini Fifa oynamaya çağıran Karius, bununla ilgili bir fotoğraf da paylaştı.

Takipçilerine, PSN bilgilerini yorum olarak atmalarını ve onların arasından seçtiği kişilere karşı bir maç oynayacağını belirten Karius, aldığımız bilgilere göre her gün yeni rakipler seçmeye devam ediyor.

Sizler de Karius’un Instagram adresine gidip PSN adresinizi yazarak şansınızı deneyebilirsiniz.

Loris Karius Kimdir?

Loris Karius (d. 22 Haziran 1993), kaleci pozisyonunda görev yapan Alman futbolcudur. Süper Lig takımlarından Beşiktaş’ta forma giymektedir. Profesyonel kariyerine 2005 yılında VfB Stuttgart kulübünde başladı.


İlginizi Çekebilir: İspanya Ligi FIFA 20 Üzerine Taşınıyor


Sizlerin de konu ile ilgili fikirlerinizi yorumlarda görmek isteriz. Takipçilerimiz arasında maç yapma şansı elde etmiş arkadaşların da maç sonuçlarını görmek isteriz 🙂 Ayrıca Twitter ve Facebook adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version