Horizon Zero Dawn PlayStation Store’da Ücretsiz Oldu!

Oyunun Complete Edition sürümü şu an mağaza üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Horizon Zero Dawn Ücretsiz Oldu

Guerrilla Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan aksiyon-rol yapma oyunu Horizon Zero Dawn, PlayStation Store’da ücretsiz oldu. Oyunun Complete Edition sürümü şu an mağaza üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Store İlkbahar İndirimleri Başladı!


Horizon Zero Dawn Ücretsiz Oldu

Aksiyon-rol yapma oyunu Horizon Zero Dawn, PlayStation Store’da ücretsiz oldu. Oyun 15 Mayıs TSİ 05:00’a kadar ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebilecek. Bu tarihten önce oyunu kütüphaneye eklemeniz durumunda yapımı süresiz olarak deneyimleyebileceksiniz. Play At Home girişimi kapsamında ücretsiz olarak verilen oyunun mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Oyun Hakkında: Makinelerin topraklarda gezindiği ve insanoğlunun artık egemen ırk olmadığı bir dönemde Aloy adındaki genç bir avcı, kaderini keşfetmek için bir yolculuğa çıkar. Doğanın unutulmuş bir medeniyetin harabelerini ele geçirdiği yemyeşil bir post apokaliptik bir dünyada insanlığın direnişi ilkel avcı kabilelerinde devam etmektedir.

Yeni yabani hayatta egemenliği, bilinmeyen bir kökene sahip korkusuz mekanik canavarlar olan Makineler tarafından gasp edilmiştir. Doğumundan bu yana kabilesi tarafından dışlanan Aloy, bir anne kucağını ya da bir toplumun kabulünü hiç tanımamıştır. Tek yoldaşı toplumdan soyutlanmış olan ve onu evlat edinen sert bir mizaca sahip Rost’tu.

Rost, Aloy’a tüm fiziksel zorluklar karşısında nasıl hayatta kalacağını ve hor görmenin zayıflık olduğunu öğretmiştir ama onun kafasını sürekli meşgul eden soruların cevabını veremez: Annesi babası kimdi ve neden dışlanmıştı? Horizon Zero Dawn’ın dünyası her tür şekle ve boyuta sahip Makinelerle dolu.

Korkutucu derecede uzaylı istilasını andıran bu gizemli otomatonlar organik özellikleri ve hayvansı davranışları mekanik güçlerle birleştiriyor. Yolculuğunuz boyunca unutulmuş bir dönemden kalma yüksek harabelerin yanı sıra farklı ekotoplarını, kabilelerin yerleşim yerlerini ve Makine türlerini keşfedeceksiniz. Onları birbirine bağlayan gizemlerin kilidini açıp insanlığın yenilgiye uğramasına yol açan kaderini öğrenebilecek misiniz?

Kuzeyin soğuk dağ sıralarından güneyin sıcak, sık ormanlarına kadar Horizon Zero Dawn’ın dünyası çok çeşitli coğrafi bölgeler sunuyor. Kayıp bir medeniyetin izleri – Nesiller boyunca hiç el değmemiş gömülü sırları ve büyük harabeler…


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version