HBO Müjdeyi Verdi: The Last of Us Sezon 2 Geliyor!

Dizinin başarısı tam gaz devam ediyor...

HBO Müjdeyi Verdi The Last of Us Sezon 2 Geliyor!

The Last of Us Sezon 2 ile geri dönecek. HBO, yaptığı duyuru ile devam sezonunu resmen onayladı. Şimdilik tarih ve işlenecek konu belli değil, ama dizinin devam edeceğini bilmek için sevindirici oldu.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us 3. Bölüm Ön-Bakış Fragmanı Yayınlandı


The Last of Us, kötü oyun uyarlamaları geleneğini kırdı diyebiliriz. 15 Ocak 2023 tarihinde yayınlanan ilk bölümü ile HBO tarihinde en iyi çıkış yapan ikinci yapım olan dizi uyarlamasının ikinci bölümü, çok daha fazla beğeni aldı. Öyle ki, IMDb sayfasına baktığımızda ilk bölümün 43.018 oylama sonucunda 9.2 / 10 ve ikinci bölümün de 30.754 oylama ile 9.3 olduğunu görebiliyoruz.

Her ne kadar bugüne kadar ikinci sezonun olup olmayacağı teyit edilmemiş iken Ellie Williams rolündeki Bella Ramsey, insanların izlemeye devam etmeleri durumunda devam sezonunun olma ihtimalini dile getirmişti. Bu da elbette HBO şirketine bağlı bir konu oluyor.

The Last of Us Sezon 2 Resmiyet Kazandı!

Bugün ise bizleri çok mutlu edecek bir haber geldi ve HBO tarafından TheLastofUsHBO Twitter hesabı üzerinden yapılan “The Last of Us HBO Max’te başka bir sezon için geri dönecek.” paylaşımı ile yeni sezon resmen onaylanmış oldu.

Şirket aynı zamanda sadece Birleşik Devletler sınırları içerisinde ilk bölüm için yirmi iki milyon izleyici sayısını geride bıraktığını da açıkladı. Bu da House of the Dragon sonrasında ikinci büyük HBO yapımı oluyor.

Oyun yönetmeni ve dizinin baş yapımcılarından olan Neil Druckmann, Joel ve Ellie ikilisinin macerasını yeniden anlattıkları dizinin bu kadar çok kişi tarafından izlenmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi ve devam etti: “Craig Mazin ile olan işbirliği, inanılmaz kadromuz ve yapım ekibimiz ve HBO, yüksek beklentilerimi şimdiden aştı. Şimdi bunu ikinci sezon ile tekrardan yapmaktan kesinlikle memnuniyet duyacağız! Naughty Dog ve PlayStation’daki herkes adına, teşekkür ederim!”

İlk sezonun ilk oyunu konu aldığını göz önünde bulunduracak olursak, ikinci sezon da büyük ihtimalle The Last of Us Part 2 oyununu ekranımıza taşıyacaktır. Bunun için şimdilik bekleyip de görmek en iyisi olacak. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version